VIŠE IH NIŠTA NE VEŽE

Drastična odluka nakon 18. rođendana: Suri Cruise i službeno se odrekla oca

17.05.2024 u 10:52

Bionic
Reading

Nakon što je, u trenutku kada je postala punoljetna, ostala bez alimentacije koju je Tom Cruise godinama uplaćivao na njezin račun, Suri Cruise donijela je odluku koja je sve iznenadila

Odavno je poznato da Suri Cruise nema ama baš nikakav odnos sa svojim slavnim ocem Tomom Cruiseom. Otkako se njezina majka Katie Holmes razvela od njega i dobila potpuno skrbništvo nad Suri, njih dvije nastavile su živjeti same u New Yorku.

Jedina poveznica sa Cruiseom bila je dogovorena alimentacija od 400 tisuća dolara, koliko je holivudski glumac godišnje plaćao svojoj jedinoj biološkoj kćeri.

No, i taj iznos nestao je s 18. travnjem ove godine kada je Suri Cruise i službeno postala punoljetna. No, s punoljetnošću su došle još neke promjene.

KATEINA KOPIJA

Sudeći po najnovijim fotkama, Suri Cruise mamina je slika i prilika

Pogledaj galeriju

Naime, Suri je donijela odluku da se više neće zvati Suri Cruise, već Suri Noelle, barem kada je na pozornici. Glumeći u njujorškoj predstavi 'Head Over Heals' Suri je predstavila svoj novi identitet, otkrivši kako je Noelle zapravo srednje ime njezine majke Katie Holmes, koji je ova prigrlila, stvorivši novo, umjetničko ime.

MARTIN I KATHLEEN HOLMES

Uz njihovu pomoć Katie Holmes se uspjela izvući iz ralja scijentologije

Pogledaj galeriju

Imati umjetničko ime u zabavnoj industriji nije ništa novo, stoga ne čudi da se i Suri odlučila na takav potez, a hoće li u potpunosti i u svojim dokumentima izbrisati očevo prezime, doznat će se s vremenom.