vrijeme samo za njih

Družili su se i ovo ljeto: Severina iz Španjolske Luki Modriću poslala poruku

28.10.2024 u 09:42

Bionic
Reading

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji, nedavno se zaputila na još jedno svoje nazaboravno putovanje. Nakon što je bila u Portugalu, Severina je stigla u Madrid a ondje je među ostalim pratila jednu od najuzbudljivijih nogometnih utakmica između Barcelone i Reala Madrida

Severina se javila sa stadiona Santiago Bernabéu. Premda je Real izgubio 0:4, pjevačica je uživala u trenutku provedenom na čuvenom stadionu na kojem je bila u društvu sina Aleksandra.

Na Instagramu je otkrila tko joj je pomogao omogućiti ulaznice.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

'Hvala, Luka Modrić', zahvalila se kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije. Pažnju je privukla kapom koju je nosila, a pokazala je i video na kojem se šminka na stadionu.

Ljubiteljica nogometa

Mnogi su fanovi komentirali koliko je Severinin sin narastao, a neki su je zafrkavali na račun Reala. 'Moja Seve slabo si navijala', poručili su joj.

Inače je poznato da je Severina obožava Luku Modrića i druge naše reprezentativce. Ovo ljeto se s Modrićem i Mateom Kovačićem fotografirala na Vrniku kada je otkrila 'da je usrećuju'. Osim Madrida, podijelila i trenutke iz Lisabona gdje je guštala razgledavajući znamenitostii kulturna bogatstva.

nakon devet godina

Zavodljivo izdanje: Severina u odvažnoj haljini užarila atmosferu u Zadru

Pogledaj galeriju