NA CRVENOM TEPIHU

Dugo je nismo vidjeli: Evo kako danas izgleda Vanessa iz 'Tračerice'

19.09.2024 u 20:02

Bionic
Reading

Uloga Vanesse Abrams u seriji 'Gossip Girl' danas 39- godišnjoj Jessici Szohr obilježila je karijeru, a ova glumica egzotične ljepote sada se pojavila na premijeri novog filma Brada Pitta i Georgea Clooneyja

'Razgovarala sam s producentima o svemu i nismo znali u kojem bi se pravcu taj lik trebao razvijati. Mislim da sam već izvukla sve što sam mogla. Jednostavno sam se iscrpila i trebala mi je promjena', kazala je svojedobno Jessica Szohr o svojoj ulozi u hit tinejdžerskoj seriji s kojom se oprostila nakon emitiranja četvrte sezone.

S kolegom iz serije Edom Westwickom (Chuck Bass), Jessica je bila u kratkoj vezi, a ovog kolovoza uplovila je u bračnu luku s bivšim igračem hokejaškog kluba Vancouver Canucks, Bradom Richardsonom.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Iako su sudbonosno 'da' planirali izreći u Italiji, to su učinili u luksuznom golf klubu Pine Canyon u Flagstaffu u Arizoni, okruženi sa 150 članova svoje najbliže obitelji i prijatelja.

Zvijezda 'Tračerice' podržala Brada Pitta i Georgea Clooneyja

Akcijska komedija 'Wolfs' novi je film s Bradom Pittom i Georgeom Clooneyjeom u glavnim ulogama, stvoren za streaming servis Apple TV+.

Iako u njemu ne glumi, danas 39- godišnja zvijezda 'Tračerice' pojavila se na njegovoj svečanoj premijeri u Los Angelesu.

Jessica Szohr Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia