'MOJI VOLJENI ZNAJU'

Eddie Murphy ne želi sprovod: 'Samo me pustite da tiho odem'

07.07.2024 u 18:48

Bionic
Reading

U intervjuu s novinarom Kevinom McCarthyjem objavljenom na Instagramu Eddie Murphy je otkrio da ne želi sprovod, a našalio se rekavši da bi mu kad umre trebali pustiti glazbenu temu iz filma 'Policajac s Beverly Hillsa' kako bi se ljudi nasmijali

Komičar i glumac Eddie Murphy ima posebne želje za svoj sprovod, a koje će njegova obitelj morati ispoštovati Tijekom intervjua izveo je a capella verziju pjesme iz filmskog serijala koji ga je proslavio, rekavši da bi je trebalo odsvirati kad bude pokopan.

'To je samo šala jer ja neću imati sprovod', rekao je.

'Mislim, umrijet ću kao i svi ostali. Ali moji voljeni znaju... nema pogreba. Samo me pustite da odem tiho', pojasnio je svoj stav.

U intervju je promovirao njegov najnoviji film 'Policajac s Beverly Hillsa: Axel F' četvrti nastavak franšize akcijskih komedija, koji je objavljen na Netflixu, 10 godina od izlaska trećeg nastavka.

Beverly Hills Cop: Axel F | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Murphy u filmu ponavlja svoju ulogu Axela Foleya, policajca koji se vraća na Beverly Hills nakon što se njegova kćer nađe u opasnosti.

U razgovoru s McCarthyjem, glumac se našalio da su ga pitali kako se osjeća kada glumi 'crnog Jamesa Bonda' i svakome tko ga pita kaže: 'Ne moram biti neki crni James Bond. Imam Axela Foleya, a on ima glazbenu temu i sve'.

Slavni glumac ima veliku obitelj -  10 djece koje je dobio s pet žena. Glumčevo dvoje najmlađe djece, Izzy Oona (8) i Max Charles (5) iz veze su s njegovom dugogodišnjom zaručnicom Paige Butcher (44).

Dijeli petero djece, kćeri Briju (34), Shayne (29), Zolu (24), Bellu (22) i sina Mylesa (31) s bivšom suprugom Nicole Mitchell, s kojom je bio u braku 13 godina, s kojom se vjenčao 1993.

Također je otac sina Erica (35) kojeg dijeli s Paulette McNeely i sina Christiana (34) čija je majka Tamara Hood. Eddie također ima kćer Angel Iris (17) sa Spice Girl Mel B.

'Muškarci me nekako gledaju kao: 'On je lud. Koliko je ta [psovka] koštala?' A žene, ima nečeg seksi u tome 'Eddie Murphy mora da radi svoje'', rekao je.