nova suradnja

Ella Dvornik se nakon razvoda posvetila glazbi: Pjeva o 'zabranjenoj ljubavi'

12.09.2024 u 14:27

Bionic
Reading

Kći jedinica pokojnog kralja funka, Dine Dvornika, Ella, posljednjih je mjeseci punila medijske stupce svojim razvodom s Charlesom Pearceom. Osim toga je radila i na svojoj glazbenoj karijeri. Sada predstavlja singl 'Lijepu našu' pod imenom Alterella i uz pomoć srpskog repera Mejsija istražuje temu 'zabranjene' ljubavi između Hrvata i Srba

Inspirirana pričama koje je često slušala tijekom svojih posjeta Beogradu, Ella Dvornik je odlučila obraditi ovu temu kroz glazbenu suradnju. Danima je objavljivala zagonetne fotografije na kojima su siluete muškarca i žene koja podsjeća na Ellu. Sve je to bila najava nove pjesme.

Tabu tema

'Pjesma govori o toj nekoj zabranjenoj ljubavi između Hrvata i Srba, o privlačnosti koja postoji između naših naroda. Često sam čula u Beogradu kako im se sviđa naš način govora, a nama njihov. Ta tema, gdje je Hrvatica sa Srbinom, uvijek je bila pomalo tabu na ovim prostorima', kaže Ella koja je na ovoj pjesmi odlučila surađivati s talentiranim srpskim reperom Mejsijem Gambinom, pravog imena Marko Nikolić, koji dolazi iz Niša.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

'Mejsi je na sceni već 10 godina, a nedavno je izbacio album 'Ekstravaganza' koji je vrlo specifičnog stila. Ono što me privuklo da snimam s njim je njegov lirski pristup i originalnost, bez upotrebe jeftinih fora ili mainstream zvuka', objasnila je Ella.

Snimali u Splitu i Nišu

Oboje dijele strast prema glazbi, ali im ona nije primarni izvor zarade, što im omogućuje da stvaraju bez pritiska komercijalnog uspjeha.

Izvor: Društvene mreže

'Iako pjesma ima seksualnih konotacija, bilo mi je bitno da ne zvuči jeftino. Spot, koji je sniman u Splitu i Nišu, također odražava tu ozbiljniju vizualnu estetiku', dodaje Ella.

u hotelskom sektoru

U društvu chefa Davida Skoke: Ella Dvornik okušala se u sasvim novom poslu

Pogledaj galeriju