razvod još traje

Ella Dvornik o razvodu od Charlesa Piercea: 'Da moram sve ponoviti, ponovila bih'

21.09.2024 u 13:01

Bionic
Reading

Ella Dvornik rastaje se od svog supruga Charlesa Piercea, a čitav razvod odlučili su riješiti na civiliziran način. Popularna influencerica i glazbenica brak je nazvala ogromnom lekcijom, ali i blagoslovom u kojem su rođena njezina djeca

U kolovozu 2023. Ella Dvornik je potvrdila da se razvodi od Charlesa Piercea... Brak sklopljen u veljači 2019. godine u kapelici u Las Vegasu još uvijek je u procesu sudske obrade, a glazbenica i influencerica nerado komentira svoj razvod. Ipak, sad je odlučila progovoriti za Večernji list.

'Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi', napisala je Ella jednom prilikom na Instagramu.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ella Dvornik vjeruje u prijateljstvo s Charlesom Pierceom

Nešto više od godinu dana nakon što je priznala da se razvodi od Britanca Piercea, Ella je otkrila da na razvod gleda kao na životnu fazu iz koje uči.

'Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo', rekla je Ella za Večernji.

Kao i uvijek, i u ovoj životnoj fazi Ella je svoju majku Danijelu nazvala svojom najvećom podrškom.

Ella Dvornik ostaje otvorena za ljubav

'No trenutačno ne razmišljam o tome, sada bih se htjela ponajprije posvetiti sebi, iako ne odbacujem mogućnost da se dogodi. Nisam nikad planirala zaljubiti se, to se nekako samo dogodi, pa ako bude suđeno dogodit će se, a i ako se ne dogodi, mogu vam reći da sam sasvim zadovoljna i ostanem li solo', komentirala je Ella u intervjuu.

novo ročište na sudu

Markantno izdanje: Charles Pearce plijenio pozornost uoči parnice s Ellom Dvornik

Pogledaj galeriju