MICHAEL MADSEN

Zvijezda Tarantinovih filmova razvodi se nakon 28 godina braka

19.09.2024 u 20:39

Michael Madsen

Izvor: Profimedia / Autor: Sam Aronov / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon 28 godina godina braka zvijezda Tarantinovih filmova, glumac Michael Madsen, podnio je zahtjev za razvod od supruge DeAnne

U zahtjevu za razvod od dugogodišnje supruge, Michael Madsen naveo je 'nepomirljive razlike'. Poznati glumac također je otkrio da su se on i supruga razdvojili puno prije, odnosno nakon samoubojstva njihovog sina Hudsona u siječnju 2022. godine - za što danas krivi svoju otuđenu suprugu.

U zahtjevu za razvod naveo kako vjeruje da je DeAnna 'svojim zanemarivanjem obitelji, opijanjem i alkoholizmom' natjerala njihovog 26-godišnjeg sina na samoubojstvo.

Inzistirao je na tome da njihovi problemi nadilaze 'nepomirljive razlike', navodeći da je 'značajno pridonijela [njegovim] osobnim problemima'.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Madsen zatražio i zabranu prilaska

Zvijezda Tarantinovih filmova tvrdi da je 'žrtva u nasilnoj, suovisnoj i toksičnoj vezi' što je kulminiralo njegovim 'pogrešnim uhićenjem' prošlog mjeseca.

Glumac je priveden 17. kolovoza pod optužbom za obiteljsko nasilje nakon što je DeAnna navela da ju je gurnuo tijekom svađe. Ubrzo nakon toga platio je jamčevinu u iznosu od 20.000 dolara.

Sljedeći tjedan, okružni tužitelj LA-a objavio je da neće nastaviti s radom na ovom slučaju zbog nedostatka dokaza. Osim razvoda, Michael od suda traži i zabranu prilaska DeAnni zbog, kako navodi, obiteljskog nasilja.

'Jednom kada vam se zatvore rešetke ćelije, to je posljednja zavjesa za svaki brak ili vezu, a moja nije bila iznimka', završio je podnesak.

Michaelov odvjetnik, Perry Wander, za Times je izjavio da već neko planira podnijeti zahtjev za razvod, no tu odluku je odgađao sve dok njihov sin Luke prošlog listopada nije napunio 18 godina.

Uz Lukea i Hudsona, bivši par ima 27-godišnjeg sina Calvina. Michael je također otac sinova Christiana (34) i Maxa (30) iz braka s Jeannine Bisignano.

Madsenov svijet srušio se 2022. nakon što je njegov sin Hudson, narednik američke vojske, oduzeo sebi život na Havajima gdje je živio sa suprugom Carlie Madsen.

'U šoku sam jer je moj sin, s kojim sam razgovarao prije nekoliko dana, rekao da je sretan — moja zadnja poruka od njega bila je 'Volim te tata'', rekao je Michael u izjavi za Los Angeles Times nekoliko dana nakon Hudsonove smrti.

'Nisam vidio nikakve znakove depresije. To je tako tragično i tužno. Samo pokušavam dati smisao svemu i razumjeti što se dogodilo', dodao je tada.