neočekivano

Prevara koja je sve zgrozila: Utučena supruga dobila podršku holivudske zvijezde

13.09.2024 u 13:07

Bionic
Reading

Poznati glazbenik Dave Grohl na društvenim je mrežama priznao da je prevario suprugu, ali i dobio izvanbračnu kćerkicu o kojoj planira brinuti. Prevarenoj Jordyn Blum podršku sada pružaju prijateljice, posebice Kate Hudson

Frontmen grupe Foo Fighters našao se u skandalu nakon što je u utorak na Instagramu priznao da je imao izvanbračnu aferu u kojoj je dobio kći. Poznati roker našao se na meti kritika, posebice jer je volio isticati koliko mu znači njegova supruga, a uz nju je stala i popularna glumica.

'Nedavno sam postao otac nove kćeri, rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu kako bih povratio njihovo povjerenje i zaradio njihov oprost. Zahvalni smo na vašoj pažnji prema svoj djeci koja su uključena, jer zajedno idemo naprijed', napisao je Dave Grohl na društvenim mrežama.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Nakon objave, njegove su kćeri obrisale račune na Instagramu, a supruzi Jordyn Blum potporu je pružila i bliska prijateljica Kate Hudson koja je zgrožena prevarom glazbenika.

Kate Hudson osuđuje bračnu nevjeru

Kako prenose strani mediji, Kate Hudson odmah je priskočila u pomoć Blum te je uz nju u ovom teškom životnom razdoblju.

'Jordyn dobiva veliku podršku od jedne od svojih najboljih prijateljica - Kate Hudson. Bila je iznenađena i zgrožena što u Daveovim godinama još uvijek vara ne samo Jordyn, već i njihove djevojke', otkrio je izvor dodajući kako je glumica Blum poslala ogromnu košaru balona s personaliziranim frazama na njima, uključujući 'Ostani jaka'.

Hudson je i sama prošla kroz nekoliko rastava pa je i sama svjesna da je podrška prijateljica u ovim trenutcima iznimno bitna.

'Kate je rekla Jordyn da je tu za nju 24/7 i da ne oklijeva podići slušalicu čak i ako se samo treba dobro isplakati ili ako treba da dođe k njoj radi zagrljaja i razgovora od srca. Kate bi ostala s njom u tren oka da je pitala', otkrio je izvor.

  • +3
Dave Grohl i Jordyn Blum Izvor: Profimedia / Autor: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia