UPS

Ella Dvornik slučajno pokazala gole grudi

08.02.2019 u 19:56

Bionic
Reading

Domaća blogerica trenutno je na odmoru s budućim suprugom Charlesom Pearceom u Meksiku. Kako se provode, Ella Dvornik pokazala je putem društvenih mreža, gdje se potkrala i jedna fotografija njezinih golih grudi

Ella Dvornik prije nekoliko je dana otputovala sa zaručnikom i ocem svoga djeteta Charlesom Pearceom u sunčani Meksiko. Par je otišao na dugo priželjkivani godišnji odmor, a njihovu kćerkicu Balie Dee za to vrijeme u Zagrebu čuva baka Danijela Dvornik.

Iako je prvog dana dolaska u Meksiko Ella svojim pratiteljima na društvenim mrežama poručila da neće koristiti mobitel jer nema mreže izvan hotela, blogerica se ipak predomislila pa objavila nekoliko fotografija sa svog odmora.

View this post on Instagram

Jel me netko trazio....

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Među objavama se našla i jedna fotografija na kojoj je slučajno otkrila grudi. Nosila je bijelu košulju koju je raskopčala do pupaka, a iz kuta slikanja njezine su grudi provirivale iz košulje.

Provokativnu fotografiju Ella je objavila na Instagram Storyju, a bradavicu je prekrila emotikonom crvenog srca uz koje je napisala: 'Ooopsie'.