'the union'

Film sniman u Istri postao glavni hit na Netflixu, oglasila se i Halle Berry

21.08.2024 u 11:31

Bionic
Reading

Halle Berry i Mark Wahlberg uživaju u uspjehu filma 'The Union', a glumica nije skrivala oduševljenje gostoprimstvom koje je doživjela u Istri

Nije baš tako često da se Hrvatska može pohvaliti da svoje ljepote 'podari' kao kulise filmskih naslova, ali kada dođe do toga obično nastane filmski hit. Upravo to se dogodilo i ovaj put, a akcijski špijunski triler 'The Union' postao je najgledaniji film na Netflixu!

Triler koji je u samo nekoliko dana postigao veliki uspjeh sniman je i na očaravajućim destinacijama Istre, i to još u jesen 2022. godine.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Filmska ekipa u Istri je provela ukupno 14 dana snimajući, a vrijedi istaknuti kako su se, prema podatcima HAVC-a, u ekipi našla i hrvatska imena.

Od 701 člana ekipe, čak 262 njih bili su hrvatski filmski djelatnici, a dodatno je angažirano i 19 pripravnika i 72 statista.

Halle Berry i Mark Wahlberg u filmskom hitu

Filmske zvijezde Mark Wahlberg i Halle Berry trenutno rade na promoviranju filma na premijerama diljem Amerike, a uspjehom filma pohvalila se i glumica na svojim društvenim mrežama.

Pohvalivši se podatcima da je film prvi po gledanosti u 63 zemlje, u Top 10 u 93 zemlje, ali i pogledan više od 33 milijuna puta u samo tri dana, popularna je američka glumica napisala: 'Hvala najnevjerojatnijim fanovima koji se voze s Markom Wahlbergom i sa mnom preko 30 godina. Nikad to ne uzimamo zdravo za gotovo. Volim vas sve!'

Osim obožavateljima, glumica je napisala i zahvalu gradovima u kojima su snimali, misleći pritom i na naše lijepe gradove u Istri: 'I HVALA milostivim gradovima koji su nas dočekali, predivnoj ekipi, kaskaderskoj ekipi i ekipi koja je sve omogućila!'

  • +9
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / imago stock&people / Profimedia