njegov najveći fan

[FOTO] Iris Livaja na dodjeli nagrada ukrala svu pozornost

02.02.2023 u 13:53

Bionic
Reading

Marko Livaja u srijedu navečer osvojio je pehar za 'najboljeg sportaša' na dodijeli 'Sportsko ime Dalmacije' u Hrvatskom domu. Pojavio se u pratnji supruge Iris, koja je u svojoj modnoj kombinaciji privlačila sve poglede

Nakon što je proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal proveo među nogometnim kapetanima 20. godinu zaredom, Marko Livaja je dobio još jedno priznanje. I na tu dodjelu nagrada stigao je sa suprugom Iris Livaja te su spremno pozirali fotografima. Dobro rasploženi supružnici nježnim gestama su još jednom pokazali da im u braku itekako cvjetaju ruže.

Bivša manekenka i prva pratilja Miss Hrvatske 1997. je bila posebno sretna zbog suprugove ove pobjede pa je kao njegov najveći fan pozirala sa suprugovim osvojenim peharom. Za tu je prigodu zablistala u maloj crnoj haljini s velikim bijelim točkicama i crnim prozirnim hulahopkama, a u ruci je držala crnu torbicu. Svoje duge noge dodatno je naglasila narančastim salonkama s trakicom oko gležnjeva, koje su u naizgled klasičan look unijele otkačeni 'twist'.

  • +4
Izbor za Sportsko ime Dalmacije Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Prije dolaska na dodjelu nagrada pratiteljima na Instagramu je pokazala kako je izgledala priprema za tu večer - od besprijekornih frizure i šminke, a pala je i posebna fotografija sa suprugom.

Inače, na dodjeli nagrada u organizaciji Slobodne Dalmacije prisustvovala su i druga poznata lica, od voditeljice svečanosti Mirte Šurjak, koja se istaknula u elegantnoj crnoj haljini i zlatnim sandalama, preko kćeri Aljoše Asanovića, dizajnerice Anamarije Asanović do jedne od taekwondo sestara, Lucija Zaninović.