dobro je odabrala

U jednom od važnijih trenutaka u životu svog supruga Iris Rajčić je pokazala kombinaciju koja itekako privlači poglede

20.01.2023 u 14:46

Bionic
Reading

U tradicionalnom izboru tportala drugu godinu zaredom Marko Livaja dobio je nagradu za najboljeg igrača HNL-a. Prilikom preuzimanja nagrade podršku mu je pružila i njegova supruga Iris Livaja koja je oduševila upečatljivim stajlingom

Nakon što je izabran za najboljeg nogometaša HNL-a u 2021. godini, Marko Livaja to je laskavo priznanje primio i u jubilarnom 20. po redu izboru kapetana i tportala, te primio nagradu kao najbolji igrač HNL-a u 2022. godinu.

Taj značajan i važan trenutak nije propustila ni njegova supruga Iris Rajčić koja je svom suprugu uvijek najveća podrška. Vidno ponosna na Marka Livaju, inače Hajdukov ofenzivni igrač, Iris je blistala, baš kao i njezin stajling koji je i ovog puta bio odabran s mjerom.

Izbor je pao na popularan brend s kojim je teško pogriješiti – Rotate Birger Christensen. Danski modni brend iza kojeg stoje dvije skandinavske influencerice, od nedavno je vrlo popularan na modnoj sceni. Bira ga se kako za upečatljive street style kombinacije, tako i za važne događaje. Na našoj sceni u haljini s potpisom danskog brenda zablistala je Jelena Rozga, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica. I to ne jednom, već dva puta,

Brend inspiriran 70-ima i yuppie stilom 80-ih nudi haljine koje nisu prenametljive, no opet su sasvim dovoljno upečatljive da nema šanse proći nezapaženo u njima. Iris je odabrala Louie midi haljinu, model napravljen od umjetne kože savršeno je isticao figuru, dodatno privlačeći pažnju maštovitim uzorkom bijelih mrlja na smeđoj podlozi.

Haljinu golih leđa i tankih naramenica za ovu prigodu 'primirila' je vječnim komadom – overiszed sakoom boje bjelokosti. Tako jednostavan način koji zavodljivom looku daje poslovni i ozbiljniju notu. Stajling s pomalo kaubojskim prizvukom završila je modelom čizama koji se ove sezone na velika vrata vratio na modnu scenu – kaubojskim gležnjačama. Iris bira nešto klasičniji i lako upariv model – crne, istaknutog špica i u kombinaciji materijala.

Moramo priznati, uvijek dotjerana Splićanka, koja s našim reprezentativcem ima dvoje djece – uskoro dvogodišnjeg sina Lorenza i šestogodišnje Elizabet, i ovog puta je ostala na visini zadatka opravdavši svoju neslužbenu titulu 'kraljice Hajduka'.

  • +14
'Kapetni biraju 2022' - Marko Livaja izabran za najboljeg nogometaša HNL-a Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL