SVI SU IH GLEDALI

Atraktivne Ana Gruica Uglešić i Iris Livaja ukrale svu pozornost: Zbilja je teško reći čija je haljina bolja

16.11.2022 u 09:39

Bionic
Reading

Dvije atraktivne Dalmatinke, Ana Gruica Uglešić i Iris Livaja, kamo god da se upute ne mogu proći nezapaženo, a tek kad su skupa...

Ana i Iris izazvale su pravu pomutnju na prvoj samostalnoj modnoj reviji kreatorice Ivone Glavaš, koja stoji iza brenda Anovi, u splitskom hotelu Radisson.

Poznatih uzvanica nije nedostajalo, a ovom su događanju nazočile glumica i manekenka Ana Gruica Uglešić i manekenka Iris Livaja, supruga omiljenog Hajdukovog nogometaša Marka Livaje, s kojim ima kćer i sina.

Dvije su se dame, inače bliske prijateljice, za ovu prigodu pomno dotjerale pa je lijepa Iris blistala u upečatljivoj žutoj haljini s visokim prorezom i trendi puf rukavima, a uparila ju je s visokim lakiranim čizmama, kakve su ove sezone must have među zaljubljenicama u modu, i torbicom s ukrasnim zlatnim lancem.

  • +2
Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric

Nenametljiv make up i cool frizura s najpoželjnijim 'zavjesa' šiškama odlično su se uklopili u ovo sjajno modno izdanje plavokose Splićanke kojim je plijenila poglede.

Ništa manje atraktivan nije bio ni stajling Ane Gruice Uglešić, a ona uvijek bira kreacije koje laskaju njezinoj isklesanoj figuri koju je dovela do savršenstva.

Poznata glumica i manekenka, koja je sreću pronašla u braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, odlučila se za crnu haljinu maksi duljine s prekriženim trakama naglasivši dekolte. Look bez greške istaknula je dobrim make upom i statement naušnicama.