new 'ugly' shoes

Zaboravite na uggsice, ove su 'birkenstockice' apsolutni hit jeseni

15.11.2022 u 23:12

Bionic
Reading

Holivudska glumica davno je postala poznata po svom modnom izričaju, u kojem se prije svega vodi onim da joj je jedino važno da se u kombinaciji osjeća ugodno. Dugogodišnja obožavateljica Birkenstock obuće, Katie Holmes je nabavila trendovski par koji sve brže zamjenjuje Ugg papuče kao udobnu obuću

I ove godine 'zimske' papuče, odnosno papuče s krznom, preplavile su društvene mreže, a obožavaju ih dame na svjetskoj sceni. Od Sienne Miller preko Kristen Stewart do Kendall Jenner, sve su bile viđene kako nose ovakav tip jednostavne obuće, a bilo je neizbježno i da Katie Holmes na kraju zamijeni svoje Arizona (najpopularniji Birkenstockov model) za par udobnih Boston Clogsica kad temperatura padne.

Katie je za ležernu šetnju New Yorkom u prohladno jesensko vrijeme, uz svoju udobnu trendi obuću odabrala džemper s patentnim zatvaračem krem ​​boje uz odgovarajuće široke hlače. Zvijezda je svoj outfit ukomponirala s torbicom od brušene kože i krznom u koju je smjestila svoj novokupljeni cvjetni aranžman.

Tijekom pandemije, moda je postala sve ležernija, a fokus se stavlja na udobnost i kvalitetu ispred onoga što se godinama smatralo privlačim, a što nas je često žuljalo i bilo neudobno, nepraktično.

Ponuda dizajnerskih i high street trgovina puna je ravnih krznenih modela inspiriranih Birkenstockicama i klasičnim kućnim papučama. Mogu se pronaći svečaniji model, s visokim potpeticama koje su ukrašene, uglavnom umjetnim, krznom. Dominiraju zemljani tonovi, a može se naći i na pokoja pastelna boja.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia