DOMAĆI PAR

Franka i Vedran Ćorluka slave četvrtu godišnjicu braka; s obožavateljima podijelili još neviđene obiteljske fotografije

21.07.2022 u 15:09

Bionic
Reading

Bivši nogometaš i pjevačica danas slave četvrtu godišnjicu braka i deset godina otkako su skupa, a tom prigodom Franka Batelić odabrala je posebne zajedničke trenutke i pokazala ih svima putem društvenih mreža

Iako obožavateljima rado daju uvid u svoju svakodnevicu, nije uvijek bilo tako. Vedran Ćorluka i Franka Batelić na početku svoje veze, potom braka, a onda i nove životne uloge, kada su postali roditelji malenog Viktora, svoju su intimu skrivali od velikog broja ljudi.

Zato su nove fotografije koje je lijepa Franka objavila povodom četvrte godišnjice braka s Vedranom zaista posebne. Pokušala je kroz nekoliko fotografija i prikazala svoj ljubavni put s Vedranom, kojeg je upoznala prije deset godina.

'Dvoje djece koje je odraslo zajedno. Vedran Ćorluka, sretna nam četvrta godišnjica braka. Već deset godina, kroz sve nevere i bonace, držimo kormilo skupa', poručila je Franka, a s bivšim sportašem dobit će i drugo dijete.

Odabrala je u svojoj objavi fotografiju s vjenčanja, medenog mjeseca koji su proveli na Jamajci, najdraže trenutke sa psom Oskarom, dolazak malenog Viktora iz rodilišta, ljetovanje i potom prizore uživanja s odmora na Cresu.

Najviše pažnje ukrale su upravo fotografije s malenim Viktorom koji je kao novorođenče bio dobro skrivan. Sada je Franka pokazala kako su izgledali prvi dani s bebicom i kako su se snalazili.

Domišljat je bio i Vedran te je na svom profilu pronašao fotografiju staru deset godina, kada su on i Franka tek prohodali. Potom je napisao: 'Vrijeme leti, klinci su postali roditelji.'