KHAIINA MAMA

Gigi Hadid nakon četiri mjeseca suptilno na društvenim medijima otkrila ime svoje mezimice

22.01.2021 u 13:50

Bionic
Reading

U doba prije digitalizacije i društvenih medija pravu je informacije često trebalo tražiti između redaka. Danas nas Gigi Hadid uči da pomno treba pratititi i opis profila na Instagramu

Zvijezda nove generacije manekenki trebalo je četiri mjeseca da otkrije svijetu ime svoje kćeri.

Učinila je to na Instagramu, a uz sve audio-vizualne mogućnosti i filtere koje joj ovaj društveni medij nudi, Gigi je odabrala suptilniji pristup i u svoju biografiju ažurirala u 'Khaiina mama'.

Hadid je dijete dobila s dugogodišnjim dečkom Zaynom Malikom, a Khai je na svijet došla 23. rujna prošle godine.

Manekenka i glazbenik i inače su dosta tajnoviti po pitanju svoje prinove pa su i vijest o njenom rođenju objavili tek nakon nekoliko dana.

  • +10
Gigi Hadid u šetnji s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Opisati kako se trenutno osjećam bilo bi nemoguće. Ljubav koju osjećam za ovo sićušno ljudsko biće naprosto je izvan svih okvira. Zahvalan sam što je mogu zvati svojom i što je imam.', napisao je ponosni tata Zayn i podijelio crno-bijelu fotografiju na kojoj ga nekoliko dana stara bebica drži za prst.

Sličnu crno-bijelu fotografiju je podijelila i Gigi na svom Instagramu uz poruku: 'Naša curica stigla je na svijet protekli vikend i već nam je potpuno promijenila cijeli svijet. Ispunjeni smo nevjerojatnom količinom ljubavi.'

Prije nego je obožavateljima otkrila ime svoje kćeri, Gigi je imala potrebu otkriti im za čime je žudjela u trudnoći. Odgovarajući u siječnju na pitanja svojih obožavatelja na Twitteru, manekenka je tako otkrila da je u ranom stadiju trudnoće, između ostalog, žudjela za bagelima, koje nije mogla lako pronaći tijekom mjeseca mode u Europi. Dobila ih je tek u Londonu, zahvaljujući najboljoj prijateljici Taylor Swift.