30 godina mlađa od njega

Glamurozna vila: Pogledajte detalje luksuznog petog vjenčanja Ruperta Murdocha

02.06.2024 u 09:36

Bionic
Reading

Medijski mogul u svojoj vili u Bel Airu stupio je u brak s morskom biologinjom, bivšom punicom Romana Abramoviča

Jedan od najbogatijih muškaraca na svijetu, Rupert Murdoch, pokazao je da niti u 93. godini ne gubi vjeru u ljubav te je po peti puta stupio u bračne vode, oženivši 30 godina mlađu biologinju Elenu Žukovu.

Lijepa Ruskinja inače je poznata i po tome što je bivša punica ruskog tajkuna i nekadašnjeg vlasnika Chelseaja Romana Abramoviča, a sudbonosno 'da' medijskom mogulu izrekla je u luksuznom vjenčanju na Bel Airu.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Glamurozna vila ugostila je niz poznatih lica s kojima je medijski mogul i vlasnik Fox Corpa i News Corpa tijekom godina ostvario suradnje i prijateljstva. Daily Mail ističe kako je, osim luksuza u vili, luksuz preplavio i garažu, jer su cijenjeni uzvanici pristizali u posljednjih modelima skupocjenih automobila marki poput Bentleyja i Jaguara.

  • +6
Rupert Murdoch - vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svečana ceremonija nalikovala je bajci, održavajući se u čarobnom okruženju vinograda smještenog iza kuće, u koji se Murdoch toliko zaljubio da se nedavno odlučio na odlazak u mirovinu kako bi više vremena imao za proizvodnju vina.

Slavni milijarder, 'težak' oko 20 milijardi dolara i 31. najbogatiji čovjek u SAD-u, Žukovu je upoznao preko treće supruge Wendi Deng, no s Ruskinjom je tek nekoliko godina kasnije stupio u vezu.

Naime, Murdoch se u međuvremenu oženio i rastavio s Jerry Hall (koju je ostavio putem email poruke...), a potom i zaručio s Ann Lesley Smith. Međutim, zaruke su trajale svega nekoliko tjedana, što je širom otvorilo vrata romansi sa Žukovom, s kojom ima petu šansu za pronalazak vječne sreće.