SVI VOLE QUEEN

Goran Višnjić ne krije oduševljenje filmom 'Bohemian Rhapsody'

14.11.2018 u 14:39

Bionic
Reading

Eepska priča o legendarnom bandu Queen i pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju, film 'Bohemian Rhapsody' već je nakon prvog tjedna prikazivanja nadmašio više rekorda, a osim mahom pozitivnih kritika osvojio je i brojna poznata lica koja na društvenim mrežama pišu svoje impresije i 'recenzije'. Jedan od njih je i Goran Višnjić

Malo tko je ostao ravnodušan nakon što je pogledao film u kojem je u središtu pažnje lik koji cijeli život prkosi stereotipima, a razna intimna i umjetnička previranja, pronalazi u grupi, svojoj 'obitelji', koja je iza sebe ostavila niz hitova i prodala više od 300 milijuna albuma. 'Bohemian Rhapsody' jednog od najvažnijih i najboljih pjevača i izvođača u povijesti rock glazbe i glazbe uopće.

'Možda nisam najobjekivnija osoba kad su u pitanju Queen i Freddie Mercury, ali jako volim ovaj film. Rami Malek je nevjerojatan. Vjerojatno ću ga ići gledati opet. A za glazbu iz filma nemam komentara', napisao je Goran Višnjić.

Oni koji ga prate većinom se slažu s Goranovim mišljenjem te su mu ostavii komentare kako su više puta gledali film, te da glavni glumac koji je utjelovio slavnog pjevača zaslužuje Oscara.

Simpatični 46-godišnji Šibenčanin, koji se probio svojim radom sve do Hollywooda poprilično se aktivirao na Instagramu pa često objavljuje fotografije većino iz poslovnog, svog glumačkog dijela života, a nerijetko i one privatne.

  • +24
Goran Višnjić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL