čestitke sa svih strana

Goran Višnjić o nevjerojatno produktivnoj godini: 'I ono najljepše… Još nije gotovo'

06.09.2024 u 14:56

Bionic
Reading

Šibenski glumac s inozemnom karijerom, nanizao je brojne uspješne projekte tijekom godine. Aktivno radi, snima filmove i serije, a na Instagramu je pokazao koliko je ponosan na sebe

Goran Višnjić jedan je od domaćih umjetnika koje se itekako probio na svjetskoj sceni. Od kad se pojavio u seriji 'Hitna služba', počele su se nizati uspješnice kojima gotovo da nema broja.

Zadnje je glumio u Netflixovoj hit seriji 'Vikings: Valhalla', te u predstavi 'Ekvinocijo'. 'Ovih zadnjih nekoliko mjeseci bilo je, eto, zanimljivo… Valhalla na Netflixu, Ekvinocijo na Dubrovačkim ljetnim igrama', napisao je glumac u opisu objave.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Izmamio mnoge komplimente

'Što reći… bila je to jako dobra godina. I ono najljepše?! Još nije gotovo. Još uvijek ima puno prostora za nevjerojatne stvari koje dolaze, za mnoge blagoslove koji dolaze. Sačuvajte dobro raspoloženje prijatelji', poručio je Višnjić. Mnogi domaći i strani fanovi su mu čestitali na izvedbi u seriji Vikinzi, istaknuli kako su uživali u njegovoj glumi, ali i predstavi 'Ekvinocijo'.

ulovljen na odmoru

Goran Višnjić u šetnji Šibenikom pokazao novi imidž

Pogledaj galeriju