stigli su novi nastavci

Harry i Meghan konačno su rekli što misle o kraljevskoj obitelji, a svi se pitaju jesu li ovaj put stvarno prešli svaku granicu

15.12.2022 u 10:48

Bionic
Reading

Harry i Meghan dugo su spremali svoj veliki projekt otkrivanja prave istine o kraljevskoj obitelji, no realizacija projekta nije naišla na puno pozitivnih komentara. Odlučili su ispričati svoju stranu priče, otkriti kakvi su zapravo odnosi u najpopularnijoj britanskoj obitelji, ali ovaj put su možda pretjerali

Kako je objavljeno prošli tjedan, novi nastavak dokumentarca Harryja i Meghan stigao je na Netflix. Nakon što je prošli tjedan doživio većinom negativne kritike, čini se da ovaj tjedan padaju ozbiljnije optužbe i lažne maske pristojnosti. Par je odlučio 'baciti bombu' i reći u čemu je stvarno bio Meghanin problem, zašto obitelj nije podržavala njezin rad.

Na posebnom udaru nalaze se Kate i William, koje bi ovi nastavci mogli iskreno povrijediti.

Harry je otkrio kako je izgledao završni razgovor o njihovom odlasku iz Britanije, a posebno je razočaran ponašanjem starijeg brata Williama. Optužio ga je da ga je ostavio 'prestrašenog' nakon što je navodno vikao na njega pred kraljicom i Charlesom.

No, dotakli su se i cijele obitelji i otkrili razlog zbog kojeg ih ostatak obitelji ne simpatizira.

Pomalo vrtićki razlog, no Harry i Meghan vjeruju da je kraljevska obitelj na njih ljubomorna. William, Kate i Charles bili su ljubomorni na popularnost koju su uživali Harry i Meghan i mrzili su činjenicu što im novi par krade 'svjetla reflektora'. Osim toga, priznali su da su 'bolji' u kraljevskim dužnostima od drugih članova kraljevske obitelji i da je to ono što je uzrokovalo razdor u obitelji.

'Problem je kada netko tko ulazi u obitelj treba biti samo sporedna uloga, a ne krasti centar pozornosti ili raditi posao bolje od osobe koja je rođena za taj posao. To uznemiruje ljude. Izbacuje iz ravnoteže', objasnio je Harry.

Još jednom je Harry iskoristio priliku da spomene svoju majku pa ju je ovaj put usporedio sa svojom suprugom. Prisjetio se koliko je obitelji smetalo što je netko tko nije član kraljevske obitelji gledan s tolikim obožavanjem, a rekao je da se slično događa i Meghan.

  • +11
Harry & Meghan Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia