izljevi ljubavi

Heidi Klum i njezin suprug slave: U toplesu mu čestitala godišnjicu

06.08.2024 u 09:32

Bionic
Reading

Slavna manekenka rođena u Njemačkoj, ne odvaja se od svog 17 godina mlađeg supruga Toma Kaulitza, nekadašnjeg frontmena grupe Tokio Hotel. Ovih dana su proslavili petu godišnjicu braka, a Heidi Klum se nije previše potrudila oko odjeće za taj poseban događaj, već ju je - bacila

'Slavimo ljubav danas i svakog drugog dana', poručila je Heidi Klum i tako čestitala svom suprugu Tomu Kaulitzu godišnjicu braka.

Grudi sakrila rukom

Par je svoj veliki dan su obilježio uživanjem na plaži, ali sve je palo u drugi plan atraktivne snimke koju je Klum podijelila. Naslonila se na svog supruga, a na sebi je imala donji dio bikinija. Gornji dio badića je odbacila pa je grudi pokrila rukom (drugom je snimala). Može se vidjeti kako je jednom trenutku pokazala previše, no za nju to ne predstavlja problem. I noge je podigla u zrak, a za to vrijeme njezin dragi je mirno 'spavao'.

Nije jasno gdje se točno zaljubljeni golupčići nalaze, no mnogi pretpostavljaju da svoj veliki dan slave u Italiji. Manekenka je nedavno viđena na Sardiniji. Na drugoj objavi Heidi je napomenla: 'Nisam mogla poželjeti bolje. Volim te Tom'.

Oboje su po rođenju Nijemci

Podsjetimo, par se upoznao 2018. godine dok je manekenka vodila TV show 'German’s Next Top Model', a iste godine su se zaručili. Vjenčali su se u veljači 2019., a te godine u kolovozu su organizirali svadbu u Italiji. Slavnoj manekenki ovo je treći brak: prvi suprug bio joj je australski frizer Ric Pipino, s drugim suprugom, slavnim glazbenikom Sealom dobila je troje djece.

dolce far niente

Ovo se zove idila: Heidi Klum i njezin mlađahni suprug uživaju u susjedstvu

Pogledaj galeriju

Ima 20- godišnju kći Helenu koju je dobila u vezi s talijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom no kako se on za nju nije brinuo, posvojio ju je Seal. Zlobnici zbog razlike u godinama nisu predviđali sjajnu budućnost Heidi i Tomu, no čini se da u njihovom odnosu plamti jednaki ljubavni žar.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević