LENi KLUM

Heidi Klum snimila još jednu kampanju za donje rublje sa svojom kćerkom

16.10.2024 u 11:48

Bionic
Reading

Sa svojom najstarijom kćerkom Leni 51-godišnja Heidi Klum snimila je još jednu kampanju za poznati brend donjeg rublja, a zajedničke fotografije majke i kćeri poprilično su užarile internet

One su jedne od najpoznatijih majka i kćeri iz modnog svijeta i često i rado zajedno poziraju za pojedine brendove. Bilo je to i ovoga puta kada su 20-godišnja Leni Klum i 51-godišnja Heidi Klum zajedno stale pred kameru odjevene tek u seksi donje rublje s potpisom Intimissimija.

Majka i kći pozirale su za kolekciju predstavljenu za jesen/zimu, a čipkasto donje rublje, u kojima su snimale, dodatno je užarilo društvene mreže, ali i sam internet.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

'Leni i ja smo se toliko zabavile snimajući ovo. Nađite nas na billboardima diljem Njemačke i na TV-u', poručila je putem Instagrama Heidi Klum.

Čudno i neprikladno

Inače, njih dvije snimile su tijekom posljednje dvije godine nekoliko zajedničkih kampanja za ovaj brend, uključujući i božićnu kampanju prošle godine.

  • +2
Heidi Klum, Leni Klum Izvor: Profimedia / Autor: Intimissimi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

20-godišnja Leni u modni je svijet zakoračila sa 16 godina, kada je snimila editorijal za njemačko izdanje Voguea, a na snimanju najveća joj je podrška bila upravo slavna majka.

Ipak, ne smatraju svi da je ovakvo što primjereno, pa su mnogi ostavili komentare na Instagramu Heidi, ali i Leni Klum, rekavši im 'kako je to jako čudno i neprikladno', ali i 'poprilično čudno napraviti takvo što sa svojom mamom'.