OVO ĆE UVIJEK PAMTITI

Heroj koji se zove Jon Bon Jovi: Ovim je potezom spasio život nepoznatoj ženi

12.09.2024 u 08:53

Bionic
Reading

Zahvaljujući policijskoj upravi Nashvillea, koja je podijelila snimke nadzornih kamera s pješačkog mosta John Seigenthaler, javnost je doznala kako je upravo pjevač Jon Bon Jovi spasio život nepoznatoj ženi koja je namjeravala okončati vlastiti život

Snimajući spot za novu pjesmu, frontmen rock sastava Bon Jovi, Jon Bon Jovi, nije ni u najluđim snovima mogao zamisliti u kakvoj će se situaciji sasvim slučajno naći.

Kako je otkrila snimka policijske uprave Nashvillea, a koja je pokazala trenutak s nadzornih kamera koje su snimale pješački most John Seigenthaler, nepoznata žena sjedila je na rubu istoga, želeći okončati svoj život.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

To je primijetio Jon Bon Jovi koji je prišao 62-godišnjoj ženi i odgovorio je od tog čina. Pjevač je nekoliko minuta razgovarao sa ženom, a onda ju je, uz pomoć još jedne prolaznice, uspio odgovoriti od skakanja mosta, nakon čega je ona sama prešla na sigurnu stranu mosta.

Bon Jovi je i dalje nastavio razgovor s njom, držeći je čvrsto u zagrljaju, a nakon što se uvjerio da je sve u redu, s njom je krenuo po mostu.

Uvijek spreman pomoći

Jon Bon Jovi Izvor: Profimedia / Autor: Metropolitan Nashville Police / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Bon Jovi je, u trenutku incidenta, na mostu snimao spot za novu pjesmu. I dok je većina ljudi samo prošla pored žene koja je očajnički tražila pomoć, jedino su Bon Jovi i druga prolaznica pokušali i pomoći.

EVO TKO JE SVE BIO

Slavne face napunile tribine na US Openu: Taylor Swift nije skidala ruke s Travisa Kelcea

Pogledaj galeriju

Glazbeniku se javno zahvalila i policijska uprava Nashvillea koja je putem društvene mreže X poručila: 'Hvala Jon Bon Joviju i njegovom timu što su pomogli ženi na mostu Seigenthaler u utorak navečer. Bon Jovi ju je pomogao uvjeriti da siđe s ruba mosta koji se nalazi iznad rijeke Cumberland i vrati se na sigurno. Svi moramo pomoći jedni drugima da budu sigurni.'

Ne ustručavajte se tražiti pomoć

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata. U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

  • Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

  • Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana. Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr