PRINCEZA VICTORIA

Hoće li glasine o razvodu dodatno uzdrmati kraljevsku obitelj?

11.02.2022 u 13:42

Bionic
Reading

U posljednjih nekoliko tjedana postala su sve glasnija šuškanja o navodnoj krizi između princeze Victorije i princa Daniela, čiji je brak posljednjih godina služio svima za primjer

Da upitate Šveđane čiji im brak izgleda najsavršenije, bez naznaka da će se ikada razvesti, većina bi se zasigurno kladila na onaj švedske princeze Victorije i princa Daniela. Mnogi ih smatraju kraljevskim parom iz snova, koji se u javnosti uvijek savršeno slažu i nakon više od deset godina braka.

No, posljednjih tjedana sve su glasnija šuškanja kako između 44-godišnje Victorije i njezinog četiri godine starijeg supruga i ne cvjetaju ruže. Švedski portal Stoppa Pressarna posljednjih je tjedana redovito pisala o problemima u njihovom braku, ali i otkrili da su supružnici navodno već počeli razgovarati o razvodu.

Zbog svih tih napisa portal Dana Press tražio je službeno očitovanje švedske palače o glasinama i dobili su poprilično jasni odgovor. 'Možemo sa sigurnošću demantirati informacije da se kraljevski par rastaje. Nema govora o razvodu', rekla je glasnogovornica Margareta Thorgren.

  • +3
Princeza Victoria i princ Daniel Izvor: Profimedia / Autor: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Victoria i Daniel ne zamaraju se medijskim napisima i šuškanjima, već nastavljaju sa svojim kraljevskim obavezama, pa će tako zajedno prisustvovati 16. veljače s ostalim članovima Švedskog instituta za obrambena istraživanja u dvorcu Haga.

Osim toga, 23. veljače njihova kći Estelle proslavit će 10. rođendan, pa su posljednjih dana zaokupljeni pripremama za rođendansku zabavu, koja će se ove godine održati u uskom krugu obitelji.