Nova ljubav?

Holivudska diva na Brijunima u društvu nepoznatog muškarca

04.10.2017 u 20:16

Bionic
Reading

Holivudska glumica i dobitnica Emmyja prije nekoliko je dana stigla u Hrvatsku na snimanje drugog nastavka filma 'Mamma Mia'. Međutim mali predah od snimanja Christine Baranski odlučila je iskoristiti za istraživanje Lijepe Naše, pa je s Visa otputovala nešto sjevernije i u društvu nepoznatog muškarca razgledala Istru

Zagonetna plavuša prije nekoliko je sati fotografirana u zagrljaju i romantičnoj šetnji Brijunima. Christine Baranski, koja trenutno snima drugi nastavak filmskog hita 'Mamma Mia' na Visu, zasitila se Dalmacije i u pauzi od snimanja odlučila razgledati Nacionalni park Brijuni.

Christine Baranski na Brijunima Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

65-godišnjakinja, koja je prije tri godine ostala udovica, nakon što je njezin suprug Matthew Cowles tragično preminuo, ljubavi je dala još jednu šansu.

Od novog muškarca sada se ne odvaja ni dok radi, pa joj nepoznati stariji gospodin pravi društvo i u Hrvatskoj tijekom novog projekta.

Svaki slobodan trenutak očito znaju dobro iskoristiti, pa su tako u ležernoj šetnji, držeći se za ruke obišli istarski dragulj.

Christine je u bijeloj kombinaciji i velikom slamnatom šeširu izgledala poput prave dive, dok se njezin za sada još nepoznat partner opredijelio za nešto opuštenije, sportsko izdanje.