pokazala je sve

I Nevena Rendeli Vejzović je na skijanju s obitelji: 'E, ovdje sam već suzu pustila'

07.01.2022 u 15:13

Bionic
Reading

Siječanj je vrijeme kad većina ljubitelja zimskih radosti odlazi van granica Hrvatske na europska skijališta, a put bijelih snježnih padina uputila su se i poznata imena s obiteljima. Boravak na snijegu ni ove godine nije propustila ni Nevena Rendeli Vejzović

Mnogi su već navikli da Nevena Rendeli Vejzović na svom profilu na Instagramu gotovo svakodnevno dijeli obiteljske trenutke. Čim su stigli na zimovanje, pale su i prve fotografije s idiličnog mjesta na kojem boravi ove godine.

Pratiteljima se pohvalila s prizorima smještaja, prirode, moglo se vidjeti kako i na odmoru radi, a mnoge su raznježile video snimke skijaških 'pohoda' njezinih blizanki Lee i Mare te najmlađe Vite. 'E ovdje sam već suzu pustila. Mali miš skija', priznala je na snimci gdje se malena Vita spušta na skijama bez ičije pomoći.

Nevena si svake godine priušti uživanciju na bijelim padinama. Bila je na mnogim poznatim skijalištima poput Nassfelda, Cortine d'Ampezzo, Schladminga, a svoju ljubav prema snijegu je očito prenijela i na svoju obitelj. Prije odlaska na zimovanje oštro je kritizirala premijera Andreja Plenkovića i kazala da je odgovoran što se novac za obnovu Zagreba nije iskoristio.

'Propustiti priliku gdje smo dobili novce na pladnju za obnovu. Ne iskoristiti te novce, nego ćemo obnovu na kraju platiti mi, građani Hrvatske, mislim da je to sramotno. Mislim da je odgovornost prvenstveno na premijeru koji se obnovom očito ne bavi', izjavila je Nevena u ime udruge SOS Zagreb za RTL.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL