NEKI PROŠLI DANI

Indira Levak dobro se nasmijala prisjetivši se vremena kad je bila vatrena crnka pa obožavatelje pitala treba li vratiti staru boju kose

06.08.2020 u 19:12

Bionic
Reading

Pjevačica Indira Levak prisjetila se nekih prošlih vremena, kada je bila dio Colonije, tada jedne od najpopularnijih grupa na našim prostorima. Na fotografiju koja je nastala prije petnaestak godina Indiru je podsjetila mlađa kolegica Domenica Žuvela koja je tada bila djevojčica

Vijest da Indira Levak napušta grupu Colonia i odlazi u solo vode prije tri godine je mnoge iznenadila. Ipak je 46-godišnja Slavonka u grupi kao glavni vokal provela 21 godinu. No, taj će period Indira zauvijek pamtiti kao predivan dio svog života kojeg se rado prisjeća.

Nedavno ju je na te dane podsjetila pjevačica Domenica Žuvela, koja je tada kao djevojčica bila na jednom od njezinih nastupa.

'Jutros me draga @dome.nica nasmijala i podsjetila na vrijeme kad je ona na mom koncertu u Blatu bila kao djevojčica, a ja vatrena crnka. Hvala ti draga moja. Eeee sad... biti ponovo crnka ili ne?', upitala je svoje pratitelje na Instagramu Indira Levak koja već dugi niz godina njeguje imidž plavuše.

Iako je nekolicina pozitivno reagirala na bojanje, ideja o povratku u crnke nije se svidjela većini fanova koji je vide isključivo kao plavušu.

'Molim nemoj me šokirati ujutro i to još dok sam na godišnjem. Kakva crnka? Ova frizura koja je trenutno i ni jedna druga!', napisala je jedna Indirina pratiteljica, a s njom se složila velika većina.

'Pravit ću se da nisam pročitala pitanje', 'Ne, ovo ti odlično stoji', 'Ne, ni u ludilu', 'Kaj se mene tiče rođena si za plavušu', 'Ne! Plava ti super ide uz karakter!', 'Lijepoj ženi sve lijepo stoji! Ali mišljenja sam da Vam plava boja najljepše stoji', samo su neki od komentara.

Indira Levak Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galic

Kako je Indira Levak izgledala nekad, pogledajte OVDJE.