LIJEPA CHERYL

Iza Liama Paynea ostao je Bear: Sina je dobio s pjevačicom koja mu je 'presudila' na audiciji

17.10.2024 u 09:41

Bionic
Reading

Cheryl Tweedy, nekada poznatu i kao Cheryl Cole, Liam Payne je upoznao kao 14-godišnjak kada se pojavio na audiciji za X Factor. Deset godina starija pjevačica kasnije mu je postala djevojka, a s njom je dobio i sina Beara

Veza Liama Paynea i Cheryl Tweedy, nekada poznatije kao Cheryl Cole, trajala je nekoliko godina, a zbog svojih stalnih prekida i pomirbi često su punili naslovnice britanskih medija.

Majku svog jedinog djeteta Liam Payne upoznao je još 2008., kada je imao tek 14 godina. Tada se pojavio na audiciji za popularni show X Factor, gdje je Cheryl sjedila u žiriju. Otpjevavši pjesmu Franka Sinatre 'Fly Me to the Moon' Payne je impresionirao lijepu Cheryl koja mu je poručila da je 'jako sladak'.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Iako je na toj audiciji uspio proći dalje, nije pobjedio pa se ponovno prijavio dvije godine kasnije. Cheryl je tada još uvijek sjedila u tom istom žiriju, a iako ni tada nije prošao kao solo pjevač, Simon Cowell spojio ga je s još četvoricom mladića, među kojima je bio i Harry Styles. Tako je nastao One Direction, jedan od najpopularnijih boy bendova svih vremena.

  • +4
Liam Payne i Cheryl Tweedy Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Vezu sa Cheryl započeo je tek godinama kasnije. Prva nagađanja krenula su 2016. godine nakon što se Cheryl Tweedy rastala od svog tadašnjeg supruga Jean-Bernarda Fernandeza-Versinija, s kojim je bila u braku dvije godine. Prije njega bila je u četverogodišnjem braku s bivšim nogometašem Ashleyjem Coleom.

Liam Payne audicija X Factor Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

22. ožujka 2017. njihov svijet postao je bogatiji za jedno malo biće, kada su dobili svog zajedničkog sina kojem su dali ime Bear. Ipak, sreća nije dugo trajala te su već godinu kasnije odlučili krenuti svatko svojim putem.

Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

'Cheryl i ja smo odlučili da se razilazimo. Bila je to teška odluka za donijeti. Bear je naš cijeli svijet i molimo vas da poštujete njegovu privatnost dok navigiramo put kroz ovo zajedno', poručio je tada putem svog profila na društvenoj mreži X.

Podsjetimo, Pjevaču Liamu Payneu nije bilo spasa nakon pada s balkona s trećeg kata hotela te je u srijedu navečer proglašen mrtvim. Ova vijest potresla je glazbeni svijet, posebno brojne obožavatelje benda One Direction, čiji je 31-godišnjak nekada bio član.