PROCURIO VIDEO

Jamie Foxx prekinuo šutnju o misterioznoj bolesti: 'Počelo je s teškom glavoboljom...'

02.07.2024 u 08:59

Bionic
Reading

Kada je u travnju 2023. otkriveno da je legendarni glumac Jamie Foxx hitno hospitaliziran, ne treba govoriti koliko su njegovi obožavatelji u strahu iščekivali vijesti o omiljenom glumcu. On je o svom stanju šutio, sve do sada...

Bio je to dan kao svaki drugi, u travnju 2023. Jamie Foxx snimao je svoj novi film sa Cameron Diaz u Atlanti kada je zbog još uvijek javnosti nepoznatih simptoma hitno hospitaliziran.

56-godišnjak je proveo duže vrijeme u bolnici, 'plešući na rubu smrti', a kada se oporavio, vratio se na filmski set i nastavio od tamo gdje je stao.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

O tome što se dogodilo i zašto je završio u bolnici, Jamie Foxx svo ovo vrijeme nije htio pričati, no sada je to ipak odlučio podijeliti sa svojim najvećim obožavateljima. Priznao je kako su ga iznenadni zdravstveni problemi doveli do samog ruba života i smrti.

Sve je, kako je otkrio u jednom videu snimljenom u Phoenixu, dok je pričao s obožavateljima, počelo s glavoboljom.

Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Počelo je s teškom glavoboljom. Zatražio sam tablete protiv bolova i sljedeće što znam, probudio sam se gotovo tri tjedna kasnije ne sjećajući se ničega što se događalo. Nisam bio pri svijesti 20 dana.'

U svemu tome najviše je zahvalan svojoj sestri i kćeri koje su ga zapravo spasile od smrti. 'Moja sestra i moja kći odvele su me doktoru koji je rekao da se 'gore nešto događa', pokazujući na glavu', dodao je Jamie Foxx ostavivši i dalje detalje iz zdravstvenog kartona privatnima, no borba za život bila je i više nego očita.