danas slavi rođendan

Javnost je osvojila u 'Larinom izboru': Ovako je Doris Pinčić izgledala na početku karijere

04.09.2024 u 09:45

Bionic
Reading

Šarmantna Zadranka još je 2011. godine osvojila srca publike glumeći ulogu plačljive Lare u seriji 'Larin izbor'. U to vrijeme je imala 23 godine i izgledala je drukčije nego danas, a kao mlada nepoznata glumica nije se libila ni pozirati u 'slobodnijim' pozama. Ostvarila je uspješnu voditeljsku karijeru, a privatnom životu živi idilu uz drugog supruga i troje djece. Danas Doris Pinčić Guberović slavi 36. rođendan

Doris Pinčić Guberović nakon uloge Lare (za koju ju je zapazila Jelena Veljača), nije ostvarila zapaženija glumačka ostvarenja. Počela je raditi kao voditeljica, najprije na radiju, pa nekoliko godina RTL-u, da bi 2020. godine došla na HRT u kultnu emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'.

U međuvremenu je pokrenula i svoju tvrtku DPR koja godišnje ostvaruje poprilično dobru zaradu.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Borila se s kilogramima

Svojedobno je otkrila da se ranije borila s kilažom (imala je 25 kilograma viška), a otkrila je da je krenula mršavjeti kad su je 'liječnici upozorili da ima problema sa zdravljem i kada joj je profesorica na fakultetu rekla da ima lice s kojim može glumiti princezu, ali stražnjicu s kojom će uvijek glumiti samo tetke'.

I dok je nekada djelovala sramežljivo danas je možemo vidjeti u nešto 'ozbiljnijim' i formalnijim odjevnim kombinacijama.

  • +3
Doris Pinčić Guberović Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX

Podsjetimo, 2020. se razvela od glazbenika Borisa Rogoznice s kojim ima sina Donata i kćer Gitu, a dvije godine kasnije počelo se šuškati o njezinoj vezi s Davorom Guberovićem, menadžerom trgovačkog lanca. Vjenčali su se u studenom 2022. godine. Kćerkica Divnu rodila je u rujnu prošle godine, točnije, 5. rujna, dan nakon što je proslavila 35. rođendan. Nedavno je završila diplomski studij komunikacija i odnosa s javnošću na Edward Bernays Visokoj školi u Zagrebu.

NOVA KOLEKCIJA MIRISA

Doris Pinčić Rogoznica zablistala u hit ružičastoj nijansi

Pogledaj galeriju