SPLITSKA PJEVAČICA

Jelena Rozga s dječjim kolicima: ‘Bila bi najbolja mama’

09.12.2018 u 18:03

Bionic
Reading

Iako se u majčinstvu još nije ostvarila, pjevačica Jelena Rozga nikada nije krila da bi se voljela jednoga dana vidjeti i u toj ulozi. Najnovijom fotografijom izazvala je bujicu komentara oduševljenih obožavatelja koji je jedva čekaju vidjeti kako gura kolica

Splitska pjevačica Jelena Rozga objavila je na svom Instagram profilu novu fotografiju. Na njoj poznata plavuša pozira uz dječja kolica, koja su dio adventske scenografije. Bez obzira na to, fotografija je naišla na velike pohvale, a mnogi od oduševljenih fanova u komentarima su joj poručili neka se ostvari u majčinstvu što prije.

‘Jele ti bi bila najbolja mama. Neka se i to ostvari kraljice moja. Svi to jedva čekamo’, ‘Nova 2019. je pravo vrijeme da ti se ova najljepša želja u životu i ostvari’, ‘Ti bi bila krasna mama’, ‘Jele, znaš da jako želimo da ti se najveća želja ostvari’, ‘Blago onom muškarcu koji bude dilija roditeljstvo s tobom’, samo su neki od mnogobrojnih komentara.

Dok je Rozga pozirala široka osmijeha i sama je potvrdila da bi se voljela vidjeti u majčinskoj ulozi, a do tada rado uživa u čuvanju beba svojih kolegica i prijateljica.

Jelena Rozga u Sarajevu Izvor: Promo fotografije / Autor: Aida Redžepagić

Zato je novinarki Neveni Rendeli, koja je prije nekoliko dana rodila svoje treće dijete poručila: ‘Zovi kad trebaš dadilju’.