svašta se pisalo o njoj

Jennifer Aniston progovorila o romansi s Obamom

03.10.2024 u 21:10

Bionic
Reading

Tijekom karijere poznati se susreću sa svakakvim tračevima koji se najčešće odnose na njihov privatni život. Ni Jennifer Aniston nije ostala pošteđena. Tijekom svog gostovanja u emisiji 'Jimmy Kimmel Live!' raspričala se o onim najluđim koji su se godinama pisali o njoj

Domaćin Jimmy Kimmel poklonio je zvijezdi serije 'Prijatelji' primjerak izdanja časopisa InTouch s fotografijom nje i bivšeg predsjednika Baracka Obame, uz naslov - 'Istina o Jen i Baracku'.

Nakon što se publika nasmijala zbog naslovnice, Jennifer Aniston zamoljena da govori o nekim od najšokantnijih glasina o njoj, uključujući i onu da je imala tajnu romansu s Barakom Obamom.⁠ ⁠Glumica je opovrgnula glasine da su ona i bivši američki predsjednik bili bliski.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Samo jednom su se sreli

'Nisam bila ljuta zbog toga', odgovorila je na glasine, a zatim dodala da je priča nedvosmisleno lažna.'To je potpuna neistina', rekla je, dodajući da je Obamu srela samo jednom, a njegovu suprugu Michelle Obamu poznaje 'više od njega'.

dobra zabava

Izgleda fantastično: Jennifer Aniston 'uhvaćena' u noćnom izlasku

Pogledaj galeriju

Aniston je također odbacila glasine da je u svom domu ugradila 'filter za vodu protiv starenja vrijedan 4000 dolara' za svoje pse i da ima 'crni pojas u jiu-jitsu'.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Međutim, priznala je da ima istine u nekim drugim glasinama, uključujući to da je svojevremeno ubrizgavala spermu lososa u lice, da često putuje sa teglom maslina kao i da čuva kesicu pepela svog mrtvog terapeuta.⁠ ⁠Oh, zvučat ću kao da mi zaista treba terapeut poslije ovoga', našalila se na kraju.

Izvor: Društvene mreže