slika o sebi

Jennifer Lopez želi popraviti imidž: Ne želi biti 'ostavljena supruga'

04.09.2024 u 18:06

Bionic
Reading

Nakon što je predala papire za rastavu braka, Lopez je na Instagramu pokazala da joj svakodnevica nije nimalo tužna ili ispunjena suzama

Jennifer Lopez rastaje se četvrti put, a propali brak s Affleckom nije uništio njezinu vjeru u ljubav. Ipak, Lopez u zadnje vrijeme prati loš glas. Sve je krenulo nizbrdo s novim albumom i popratna dva filmića u kojima je progovorila o ljubavi s uskoro bivšim suprugom, a publika nije bila previše zainteresirana za njezin povratak koncertima.

Ambiciozna glazbenica koja je glumila u nekoliko filmova oporavlja se od najnovijeg ljubavnog brodoloma, no nedavno se hrabro oglasila putem Instagrama pokazavši da ne pati. Svojom je objavom pokazala da cvjeta u svojoj bezbrižnoj fazi, a imidža ostavljene supruge očito se ubrzo želi riješiti.

Jennifer Lopez nastavlja dalje

'Ona je otvorena za slušanje novih glasova ljudi oko sebe', otkrio je izvor, dodavši da glazbenici veliku podršku pruža njezin dugogodišnji menadžer Benny Medina.

Ipak, odlučila je poslušati i savjete nekih novih suradnika kako bi dobila svježu perspektivu.

Nedavno je tako otkazala turneju uz objašnjenje da želi provesti više vremena s djecom, obitelji i bliskim prijateljima.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: LAGOSSIPTV/Blue Images Love/Spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva