dobro ga prihvatili

Joost Klein pred publikom prvi put nakon diskvalifikacije s Eurosonga

20.05.2024 u 11:23

Bionic
Reading

Mladi glazbenik i bivši YouTuber iz Nizozemske u jednom trenutku je bio i favorit te glavna konkurencija Baby Lasagni na ovogodišnjem Eurosongu, no nakon polufinala se dogodio incident kada je prijetio jednoj članici produkcijske ekipe, zbog čega nije nastupio u daljnjem natjecanju

Prema zadnjim pisanjima briitanskih medija, Joost Klein bi zbog svog ispada mogao biti optužen za navodne prijetnje, a ako ga sud osudi, mogao bi platiti i novčanu kaznu. Ovih dana je nastupio ispred tisuća obožavatelja u nizozemskom gradu Enschede u sklopu festivala 'Festival Weekend'.

Na TikToku se mogu vidjeti i čuti snimke s nastupa koji je počeo ubrzanom verzijom pjesme 'Europapa', s kojom se natjecao na Eurosongu. Osim nje, izveo je druge svoje pjesme 'Friesenjung', 'Wachtmuziek', 'Droom Groot' kao i svoju verziju pjesme 'The Winner Takes It All' grupe ABBA.

Sudeći prema snimkama, napravio je sjajnu atmosferu. Tijekom nastupa je više puta ponovio da 'ljubav uvijek pobjeđuje sve', a isto je pisalo i na njegovim Instagram pričama.

  • +2
Joost Klein Izvor: EPA / Autor: EMIEL MUIJDERMAN

Podsjetimo, izvori su za švedski list Aftonbladet potvrdili da je Klein bio uzrujan zbog gužve fotografa i snimatelja koji su mu se približavali, zbog čega je na nju krenuo šakom. Navodno ženu nije udario, oštetio joj je fotoaparat, a njoj je zbog posjekotine ubrzo pružena pomoć.

Izvor: Društvene mreže