MALI NESPORAZUM

Justin Bieber u dosad neviđenoj snimci vjenčanja pokazao kako je zakazao pred oltarom

13.02.2020 u 14:17

Bionic
Reading

Nekadašnja teen zvijezda, danas 25- godišnji glazbenik u listopadu se oženio sa svojom voljenom djevojkom Hailey Baldwin. Ceremonija je održana u Južnoj Karolini pred 300-tinjak gostiju u posebno uređenom resortu kraj jezera. Sve je izgledalo poput prave idile, a mladi pjevač sada je kroz snimku objavljenu u novom dokumentarcu otkrio jedan neugodan trenutak s vjenčanja

Nevjerojatnih 8 milijuna dolara Justin Bieber i njegova odabranica Hailey Baldwin u listopadu prošle godine iskeširali su za vjenčanje iz snova. U luksuznom ladanjskom resortu u Južnoj Karolini tri dana slavilo se u ime ljubavi mladog glazbenika i manekenke.

Mjesecima kasnije, internetom kruže senzacionalni prizori i fotografije vjenčanog slavlja, skupocjene vjenčanice te velike ljubavi novopečenih mladenaca.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Yeeee

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Međutim, jedan trenutak ostao je skriven od očiju javnosti, sve do sada. Trenutak u kojem si 25-godišnji Justin i dvije godine mlađa Hailey izriču vjenčane zavjete pred matičarem objavljen je u sklopu novog dokumentarca na YouTube kanalu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Even thugz get married

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Na snimci je zabilježen i trenutak u kojem je Bieber zakazao pred oltarom i u ključnom trenutku nasmijao mladenku, matičara ali i goste.

Uobičajenu proceduru recitiranja zavjeta, Justin je prekinuo pitanjem što ta rečenica koju izriče zapravo znači. Matičar se na trenutak zbunio, a onda je ponovio zavjete. Cijela dvorana i svi prisutni, uključujući mladenku u bijelom, prasnuli su u smijeh.

Gospođa Bieber kasnije je u dokumentarcu rekla da je sve to izgledalo jako simpatično, spontano i baš onako kako je bilo suđeno da se dogodi.