Maxx Morando

Kako je novi dečko unio sreću u život Miley Cyrus?

21.06.2024 u 15:35

Bionic
Reading

Miley Cyrus i Maxx Morando u vezi su od prosinca 2021, a nedavno su uselili i u zajednički dom. Glazbenica se povukla iz luckastog života kakvim žive slavni, a u tome i uživa

Nakon što je prekinula dugogodišnju toksičnu vezu s Liamom Hemsworthom, Miley Cyrus živi svoju bajku te uživa u stabilnoj i jakoj vezi. 31-godišnja pjevačica već je nekoliko godina u vezi s bubnjarom Maxxom Morandom, a izvor za People otkrio je da su sretni zajedničkim životom.

'Miley je nevjerojatno sretna s Maxxom. Njezin život s njim je vrlo normalan i miran. Ona doista napreduje', izjavio je izvor komentirajući ljubavnu sreću popularne pjevačice.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Popularna je glazbenica ove godine osvojila svoj prvi Grammy za pjesmu 'Flowers', a pobjednička pjesma o zacjeljivanju slomljenog srca pokazala se kao jedan od najvećih hitova uopće. Hit je zaludio korisnike društvenih mreža pa je pjesma jedno vrijeme bila i viralna na TikToku, a glazbenica je komentirala kako osjeća da njezino vrijeme tek dolazi.

U pisanju pjesama ima veliku podršku i od svog 24-godišnjeg dečka, a prije nekoliko su dana uživali u večernjem izlasku u Jinpachiju u zapadnom Hollywoodu.

'Bili su jako slatki. Također su bili prijateljski raspoloženi prema svima oko sebe, razgovarali su sa strancima o tome koliko je dobra hrana i kako je to jedno od njihovih omiljenih mjesta. Ona je jednostavno cool posvuda', rekao je izvor.

Da je 24-godišnjak sjajan utjecaj za pjevačicu otkriveno je još u veljači kada je par donio odluku o početku zajedničkog života. Iako su u vezi od prosinca 2021, tek su ove godine započeli život pod istim krovom: 'Miley se dosta promijenila u proteklih nekoliko godina. Djeluje smirenije i skladnije. Svi vole Maxxa. On je sjajan tip. Jako je sretna s njim. Privatan je i ne voli biti u tisku.'

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...