PRINCEZA BEATRICE

Kao da nije kraljevske krvi: U Cannes stigla ekonomskom klasom pa nosila sama svoju prtljagu

18.06.2024 u 13:26

Bionic
Reading

Iako, poput svoje mlađe sestre princeze Eugenie, i Beatrice nosi titulu princeze, kao i onu Her Royal Highness, odnosno Njezino Kraljevsko Visočanstvo, to ne znači da stvari uzima zdravo za gotovo, pa je posljednjim potezom iznenadila sve

Na Cannes Lions Festival princeza Beatrice stigla je ekonomskom klasom, odabravši popularnu britansku niskobudžetnu avio kompaniju EasyJet, otkrio je PageSix i objavio fotografije.

35-godišnja starija kći princa Andrewa i Sarah Ferguson nije čak odabrala ni Heathrow, za svoju polaznu točku, već manji londonski aerodrom, Luton.

Nakon što je s ostatkom putnika izašla na aerodromu na jugu Francuske, Beatrice se nije puno razlikovala od gomile koja je napustila EasyJet, noseći sama u ruci svu svoju prtljagu.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Unuka pokojne kraljice Elizabete II, koja radi kao potpredsjednica za partnerstvo i strategiju za softversku marku Afiniti, u Cannes je stigla kako bi sudjelovala na panelu 'Emocionalna inteligencija u doba umjetne inteligencije'.

Tijekom svog govora Beatrice je otkrila kako je njezina borba s disleksijom utjecala na ostvarenje želje da karijeru ostvari u tehnološkoj branši.

KIŠI USPRKOS

Prva bez Kate Middleton: Princ William ugostio vrtnu zabavu u Buckinghamskoj palači

Pogledaj galeriju

'Tehnologija mi je dala prostor da budem ono što jesam... Znate, ja imam disleksiju, zbog čega sam uvijek i bila fascinirana time kako stvari zapravo funkcioniraju, jer je na taj način moj mozak funkcionirao. Bila sam vizualni tip', rekla je i dodala:

'I stvarno nema veze odakle dolazite niti čime se bavite. Ako znate isporučiti... to je za mene najuzbudljivija stvar u tehnološkom sektoru.'

sve osim nogometa

Učitavanje...