kakav dan!

Kate Middleton i princ William objavili su video i otkrili kako je krunidba izgledala 'iza kulisa'

06.05.2023 u 23:10

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa na svom službenom Instagram profilu podijelili su nevjerojatne snimke nastale tijekom svečane krunidbe i time svojim oduševljnim obožavateljima omogućili da zavire 'iza kulisa'

Princ William (40) i Kate Middleton (41) na društvenim mrežama objavili su intimnu snimku koja prikazuje njihovu stranu današnjeg važnog događanja kada kada su kralj Charles i kraljica Camilla okrunjeni u Westminsterskoj opatiji u Londonu.

Slatka snimka koju je par podijelio na društvenim mrežama prikazuje ponosnog oca troje djece Williama, kako vodi 8-godišnju princezu Charlotte i njezinog brata, 5-godišnjeg princa Louisa dok su ulazili u automobile koja su ih odvezli na svečanu ceremoniju.

Dotjerana Charlotte, s haljinom i ogrtačem Alexandera McQueena, može se vidjeti kako se smješka s čistom radosti prije nego što ona i njezina obitelj uskoče u automobile. Ostatak sninke prikazuje najzanimljivije obiteljske trenutke tijekom dana, od procesije preko opatije do gledanja nastupa britanskih pilota na balkonu Buckinghamske palače.

Snimka prikazuje kako obitelj kreće na događaj, a kraljevska djeca uzbuđeno ulaze u vozilo i mašu dobronamjernicima. Također prikazuje mališane kako se voze kočijom natrag u Buckinghamsku palaču nakon ceremonije, prije nego što se pojave na balkonu palače.

  • +15
Kralj Charles i kraljica Camilla s obitelji na balkonu palače Izvor: Profimedia / Autor: Owen Humphreys / PA Images / Profimedia

Uz video princ i princeza od Walesa su napisali: 'Kakav dan. Hvala svima koji su omogućili da se današnji dan dogodi.'

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Parsons Media / Eyevine / Profimedia

Osim videa kraljevski par je na svom profilu podijelio i objavu Kraljevskih zračnih snaga koji su podijelili prekrasne slike ključnih trenutaka sa kraljevske krunidbe. 'Poslijepodne za pamćenje,' napisali su Kate i Willima, a brojni obožavatelji su se složili s njima.

  • +21
Kralj Charles na krunidbi Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia