teško razdoblje

Kate Middleton je već duže vrijeme skrivala svoje zdravstvene probleme

16.08.2024 u 11:38

Bionic
Reading

Iako se o životima članova kraljevske obitelji puno zna, čini se da neke privatne detalje ipak dobro skrivaju. Kako doznaju strani mediji, Kate Middleton već je dugo šutjela o zdravstvenim problemima, a sve je izašlo na vidjelo početkom godine

Iako je Kate Middleton oduvijek bila nasmijana i spremna za srdačan razgovor s ljudima koje je upoznavala tijekom svojih kraljevskih angažmana, čini se da je to ipak bila tek maska. Nakon što je u ožujku otkrila da boluje od karcinoma te da će se povući iz javnosti kako bi se usredotočila na svoje zdravlje, klupko se krenulo odmotavati, a ubrzo je postalo jasno da su simptomi narušenog zdravlja bili prisutni i ranije.

Kako doznaju strani mediji, princeza se sa svojim zdravljem borila mnogo dulje, a javnost nije mogla ni naslutiti.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Kate Middleton duže je skrivala zdravstvene probleme

'Ono što većina neće cijeniti je da je Catherine zapravo neko vrijeme bila bolesna prije prve operacije abdomena u siječnju', rekla je kraljevska stručnjakinja Rebecca English podsjetivši da je tek nakon operacije abdomena, zbog koje je Kate bila u bolnici dva tjedna, dijagnosticiran karcinom.

O nestanku Kate Middleton tjednima se raspravljalo na društvenim mrežama, rodile su se brojne teorije zavjere, a mnogi su pomislili i da je riječ o bračnim nesuglasicama između Williama i Kate Middleton te da svoje nepojavljivanje princeza koristi kao svojevrsnu ucjenu kako bi ostvarila svoj cilj.

'Ona je nevjerojatno snažna žena, ali je doista prošla kroz muku', izjavila je stručnjakinja dodavši: 'Bilo je to teško, teško vrijeme, stvarno teška godina za cijelu obitelj.'

opet slavi

Povijest se ponavlja: Kate Middleton uručila pehar pobjedniku Wimbledona

Pogledaj galeriju