cifra od koje boli glava

Kim Kardashian i Kanye West i službeno su razvedeni, a od cifre koju će reper mjesečno uplaćivati može se kupiti i solidan stan u Zagrebu

30.11.2022 u 13:13

Bionic
Reading

Nakon sedam godina braka i četvero djece bračni par Kardashian-West službeno je i sudski razveden. Ravnopravno će dijeliti skrbništvo nad djecom, a reper će uplaćivati Kardashianki pozamašnu svotu za troškove odrastanja njihovih nasljednika

Nakon 7 godina braka kojima su uslijedile različite ružne scene koje su jedno drugom priređivali, Kim Kardashian i Kanye West više nisu u braku. Bivši par sudski je završio pravne dogovore, uključujući skrbništvo nad djecom i imovinska pitanja.

Čini se da će imati zajedničko skrbništvo nad svoje četvero djece, 9-godišnjom North, 6-godišnjim Saintom, 4-godišnjom Chicagom i 3-godišnjim Psalmom. Međutim, većinu vremena djeca će biti kod majke kojoj popularni reper mora plaćati 200.000 dolara alimentacije mjesečno.

Vrtoglava cifra ne pokriva troškove obrazovanja i zaštite djece dok su na školovanju pa će ta davanja zajedno dijeliti.

Imovina je podijeljena u skladu s predbračnim ugovorom koji je par potpisao prije sklapanja braka, a oboje su se odrekli bračnog uzdržavanja.

ZAUSTAVI SE VJETRE

Može li luđe od ovoga? U stajlingu za ludi provod Kim Kardashian rođendan proslavila u burger baru

Pogledaj galeriju

S obzirom da ravnopravno dijele skrbništvo, ne čudi da su se oba roditelja zajedno pojavljivala na dječjim utakmicama i priredbama. Kako će se ponašati u nadolazećim obiteljskim okupljanjima ostaje na popularnom bivšem paru, no oboje tvrde kako su im djeca i njihova dobrobit na prvom mjestu.