TRAŽEN MOMAK

Koja je tajna njegova šarma: Zaručio je Arianu Grande, ljubio 20 godina stariju Kate Beckinsale, a nakon niza mladih ljepotica nije mu odoljela ni lijepa Kaia Gerber

15.11.2019 u 19:01

Bionic
Reading

Ovaj 25- godišnji Njujorčanin u kratko je razdoblje dobio titulu jednog od najpoželjnijih ljubavnih partnera. U samo godinu dana uspio je zavesti tri svjetski poznate ljepotice, od čega jednu 20-godina stariju od sebe. Iako mnogima neprivlačan izgledom, ovaj komičar i glumac očito ima faktor X kada je u pitanju zavođenje djevojaka, jer nitko mu ne uspije odoljeti

Iako svojim radom, komičarskim projektom i glumom nije uspio toliko zainteresirati javnost, Pete Davidson uspio je ljubavnim statusima. Zavođenje ljepotica postala mu je profesionalnost, a trenutno je u vezi s 18-godišnjom Kaiom Gerber, kćerkom supermodela 90-ih Cindy Crawford.

Mlada ljepotica jedna je od najpoželjnijih manekenki na svijetu, te obara svojom ljepotom. Iako je sve do nedavno govorila kako zbog poslovnih angažmana nema vremena za ljubav, izgleda da nije uspjela odoljeti čarima sedam godina starijeg Davidsona.

'Žao mi je, ali kad radim i imam mnogo projekata, jednostavno nemam vremena za ljubav. Nisam raspoložena za flert, izlaske i spojeve. No, ne gubim nadu u to da ću jednoga dana pronaći ljubav života', rekla je za britanski Vouge.

Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia

I baš kad se najmanje nadala, samozatajna ljepotica koja za sebe kaže da živi život 70-godišnjakinje, a ne tek punoljetne djevojke, započela je romansu. Već dva mjeseca ne razdvaja se od misterioznog komičara. Prije dva dana snimljeni su držeći se za ruke u okolici New Yorka, te zajedno obavljajući kupovinu kućnih potrepština.

Tko je zapravo mladi Pete Davidson?

Pete je rođen na Staten Islandu u New Yorku, kao najstarije dijete Amy i Scotta Matthewa Davidsona. Kao sedmogodišnjak je ostao bez oca, vatrogasca koji je poginuo na dužnosti tijekom terorističkog napada na World Trade Center 9. rujna 2001. godine. Ima mlađi sestru Casey.

Trauma gubitka oca u tako ranoj dobi ostavila je na njega neizbrisiv trag. U jednom intervjuu otvoreno je kazao da se godinama borio s depresijom, bježao je iz škole, a tvrdi da je od stresa u čak ostao i bez jednog dijela kose.

O svojim problemima s otvoreno govori u medijima, a priznao je da često ima i suicidalne misli te da se teško nosi s teškoćama koje ima.

Kako ga škola nije previše zanimala, Davidson se okrenuo glumi u kojoj je očito pronašao ispunjenje.

Njegovo prvo tv pojavljivanje bilo je u MTV komediji 'Failosophy' 2013. godine, nakon čega je uslijedilo još nekoliko manjih uloga. Priliku dobiva u najpoznatijem tv zabavnom showu Saturday Night Live, pa komediju stavlja u prvi plan. Postaje komičar te reda stand up nastupe. Nedavno je najavio da uskoro u program kreće limitirana humoristični show 'Sundays with Pete & John'.

Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Komedija ga očito izvlači iz njegovih mentalnih problema, depresijom i tugom koju teško proživljava već dugi niz godina. Osim toga, već neko vrijeme traži svoju srodnu dušu. Zbog svog čestog mijenjanja partnerica dobio je neslužbenu titulu najpoznatijeg mladog zavodnika. Za rukom mu je pošlo zavesti neke od najpoznatijih svjetskih ljepotica.

Slaba točka su mu mršavice, brinete i uspješne mlade dame

Prošle godine u svibnju Pete Davidson prohodao je s pjevačicom Arianom Grande, mjesec dana nakon ju je zaručio da bi već u listopadu obznanili kraj svoje ekspresne i strastvene romanse.

Pola godine kasnije uletio je u ljubavnu vezu s Kate Beckinsale. Nakon kratkog skrivanja potvrdili su svoju vezu, a mnogima nije bilo jasno što 46-godišnja britanska glumica vidi u 20-godina mlađem komičaru. Kad se činili da ne mogu biti sretniji, par je prekinuo svoj odnos, a samo mjesec dana Davidsonu je trebao da nađe novu slavnu damu.

Ovoga puta zaveo je 25-godišnju Margaret Qualley, inače kći slavne glumice Andie MacDowell. Par je viđen tijekom romantičnog putovanja u Veneciju prošlo ljeto.

Nije poznato zašto su Margareth i Pete prekinuli svoj odnos, no u listopadu ove godine mladom zavodniku za oko je zapela Gerber te se bacio na osvajanje.