nakon tri godine veze

Kraj ljubavi: Ana Gruica i Hrvoje Šalković više nisu skupa?

13.09.2017 u 12:42

Bionic
Reading

Glumica Ana Gruica u posljednje vrijeme na javnim događanjima pojavljivala se sama, a i većinu ljeta provela je s prijateljima obilazeći Grčku i Italiju. Nedavno su krenule priče da ona i putopisac Hrvoje Šalković više nisu zajedno te da već neko vrijeme ne žive skupa u njegovu stanu u centru Zagreba

Nesuglasice u njihovom odnosu navodno su započele još prije nekoliko mjeseci. Nije poznato je li riječ o krizi ili o konačnom prekidu, a to Ana Gruica nije htjela komentirati, dok Hrvoje Šalković nije odgovarao na telefonske pozive.

Par iz trogodišnje veze ima dvogodišnjeg sinčića Marata, a početkom travnja glumica je izjavila kako razmišlja o još jednom malom Šalkoviću.

Zadnju zajedničku fotografiju sa Šalkovićem na Instagramu je objavila u srpnju povodom njihove godišnjice.

'Sretna nam trogodišnjica, preko 1000 dana (a mali će nam brzo u školu). Hvala na svemu, a najviše na ovom malom bijelom čudu!', napisala je tada Ana Gruica.

S putopiscem je vezu počela krajem 2014., nakon što su se, objasnila je, slučajno upoznali na benzinskoj pumpi. Hrvoje je prije Ane bio u vezi s voditeljicom Mijom Kovačić te novinarkom Lamijom Alečković, a Ana se rastala od bivšeg bodybuildera i osobnog trenera Dijana Jahjefendića nakon godinu i pol dana braka. 

  • +5
Ana Gruica Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX