u Buckinghamskoj palači

Charles III vratio se kraljevskim dužnostima, ali svi se pitaju samo jedno

20.03.2024 u 12:05

Bionic
Reading

Nakon što su jučer ruski mediji objavili vijest da je kralj Charles iznenadno preminuo, on se već danas vratio svojim dužnostima, pokazavši da je i živ i dobro raspoložen

I dok u Engleskoj vlada euforija oko pitanja 'gdje je Kate Middleton', kralj Charles odlučio se vratiti svojim kraljevskim dužnostima. Nakon što mu je dijagnosticiran karcinom o kojem nije otkrivao puno detalja, i sam je bio suočen s nekim teorijama zavjere, što ga je izgleda samo motiviralo da se što prije vrati u Buckinghamsku palaču.

Ruski su mediji jučer proširili glasine da je kralj umro, no on se već danas vratio sa smiješkom na licu te susreo s veteranima Korejskog rata, s kojima je fotografiran u razgovoru.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Nakon njihovog prvog okupljanja njegova sestra Anne i vojvotkinja od Edinburgha održale su prijem za kralja i njegove posjetitelje u palači kako bi obilježili godišnjicu rata, a o svemu se oglasila i sama Palača na Instagramu, podsjetivši na podatke o njemu.

Uz dobre želje i izraze sreće što se Charles vratio svojim dužnostima, brojni su korisnici iskoristili priliku da još jedanput postave pitanja o Kate Middleton.

Ovo pojavljivanje kralja Charlesa čak je i pomalo iznenadno jer je podvrgnut inovativnim metodama liječenjima u Londonu kako bi se što prije izliječio od karcinoma koji mu je dijagnosticiran nakon operacije povećane prostate.

'Želio bih izraziti svoju najiskreniju zahvalnost na brojnim porukama podrške i dobrim željama koje sam primio posljednjih dana. Kao što znaju svi oni koje je pogodio rak, takve dobre misli najveća su utjeha i ohrabrenje', rekao je Charles ranije.

Kralj Charles III Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Brady / Avalon / Profimedia