HOĆE LI SE SVE DOZNATI?

Pokrenuta hitna istraga: Bolničko osoblje pokušalo se dokopati liječničkog kartona Kate Middleton

20.03.2024 u 08:50

Bionic
Reading

Britanski mediji danas su se raspisali o tome da je u bolnici, u kojoj je početkom siječnja operirana Kate Middleton u najvećoj tajnosti, pokrenuta hitna istraga nakon što se doznalo da je medicinsko osoblje pokušalo pristupiti njezinom kartonu. Vodstvo klinike odbija otkriti koliko dugo znaju za ovaj propust, kao i je li već netko kažnjen zbog toga otkazom

Iako je vjerojatno bila uvjerena da će činjenica da je operirana i hospitalizirana u privatnoj bolnici, u kojoj se za to plaća poprilična cifra, biti dovoljna sigurnost da njezini bolnički kartoni neće iscuriti u javnost, Kate Middleton se prevarila.

Britanski mediji raspisali su se o velikom skandalu vezanom upravo za privatnu londonsku bolnicu, u kojoj je osoblje uhvaćeno u pokušaju da se dokopaju njezinog kartona i tako napokon doznaju pravu istinu o Kate Middleton, tj. njezinoj misterioznoj operaciji i povlačenju iz javnog života.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Ipak, vodstvo bolnice odbija otkriti javnosti koliko dugo znaju za ovaj propust, kao i podatak jesu li osobe koje su to pokušale otkriti još uvijek njihovi djelatnici.

I dok bolnica i dalje provjerava 'izvješće o kršenju' te pokušava rasvijetliti situaciju, osoblje ne krije šokiranost jer se jedan od njihovih kolega, kojem su vjerovali, usudio izvesti takvo 'kršenje povjerenja i etike'.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate Middleton s time je, navodno, već dobro upoznata, a glasnogovornik Kensingtonske palače uputio je medije na adresu londonske klinike, jedine odgovorne za propust.

Otkako je operirana te je ne možemo vidjeti u javnosti, šire se razne teorije zavjere. Tako su neki govorili da je završila na operaciji zbog 'brazilskog podizanja stražnjice', jedna španjolska novinarka tvrdila je da je nakon zahvata završila u komi, a ima i onih koji kažu da je princeza od Walesa mrtva te da se sve priprema za to da dvojnica uskoči na njezino mjesto.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Klinika još uvijek nije otkrila kada se incident navodno dogodio, no sve je 'procurilo' u javnost dan nakon što su se pojavile snimke Kate Middleton ispred dućana u Windsoru.

'Ovo je veliki sigurnosni proboj koji je nevjerojatno štetan za bolnicu, s obzirom na njezin dosadašnji neokaljani ugled u liječenju članova kraljevske obitelji. Vodstvo je kontaktiralo s Kensingtonskom palačom odmah nakon što im je skrenuta pozornost na incident te su obećali provedbu potpune istrage. Cijelo medicinsko osoblje ostalo je potpuno šokirano i izbezumljeno zbog optužbi te su iznimno povrijeđeni time što je njihov kolega mogao napraviti takvu povredu povjerenja i etike', poručio je dobro upućeni izvor iz bolničkih krugova.