ZAINTRIGIRAT ĆE VAS

Krimi laganini: Napeti filmovi i serije uz koje ćete se ipak opustiti

30.10.2022 u 16:52

Bionic
Reading

Pickbox NOW odabrao je pet preporuka za ljubitelje krimi serija i filmova - beskrajno će vas zaintrigirati, ali ne i umoriti

Kriminalističke serije, iako ih obožavamo, znaju biti poprilično intenzivne, a upravo je zato Pickbox NOW izdvojio posebnu kategoriju Krimi laganini. U njoj možete pronaći bogati izbor zabavnih i 'laganijih' kriminalističkih serija i filmova. Pickbox NOW streaming servis izdvojio je top pet krimi laganini preporuka!

Agatha Christie: Zašto ne Evans? (Agatha Christie: Why Didn’t They Ask Evans?)

Bobby Jones (Will Poulter) vraća se u rodni Marchbolt nakon obveze služenja u kraljevskoj mornarici. Nakon povratka bavi se raznim poslovima kako bi zaradio za život, a jedan je od njih i službeni vozač doktora Thomasa u golfskom klubu Marchbolt. Tragičnim spletom okolnosti, Bobby postane svjedok ubojstva odnosno misterioznih posljednjih riječi jednog nepoznatog starca. 'Zašto ne Evans?' rečenica je koja će mu se dugo motati mislila, a kako bi razotkrio misterij, udružit će snage s prijateljicom Frankie (Lucy Boynton).

Inspektor Grace (Grace)

Inspektor Grace je suvremena kriminalistička serija iz 2021. godine. Radnja prati detektiva i radoholičara Roya Gracea (John Simm) koji radi na brojnim neriješenim slučajevima. Uz to želi napokon razotkriti tajne koje okružuju nestanak njegove supruge Sandy (Clare Calbraith) prije šest godina. Pridružuje se aktivnoj istrazi staroga prijatelja i detektiva Glenna Bransona (Richie Campbell).

Renovatorica detektivka: Kobni ugovor (Deadly Deed: A Fixer Upper Mystery)

Shannon (Jewel) i Mac (Colin Ferguson) skupili su volontere za obnovu stare viktorijanske kuće koja će postati dom za siromašne obitelji. U planu bila je jedino renovacija stare kuće, ali se naposljetku pretvorila u istragu ubojstva. U kući je, naime, pronađen je direktor banke koja je dala zajam za obnovu. Detektivi se trebaju požuriti s istragom – kako ne bi došlo do rušenja umjesto obnove kuće.

Patricia Cornwell: Fronta (Patricia Cornwell's: The Front)

Patricia Cornwell je proslavljena autorica kriminalističkih romana. U Fronti, koja je nadahnuta jednim Cornwellinim djelom, detektiv Win (Daniel Sunjata) i odvjetnica Monique Lamont (Andie MacDowell) zajedničkim snagama nastoje riješiti slučaj iz ranih 60-ih koji nalikuje na aktualni slučaj ubojstva starije žene. Lamont vjeruje da je riječ o prvom slučaju serijskog ubojice 'Bostonskog davitelja' te se nada da će joj isti slučaj donijeti željeno promaknuće na poslu.

Detektiv gurman (The Gourmet Detective)

Serija Detektiv gurman je zanimljiva kombinacija kulinarskog svijeta i kriminala – jeste li prije ikada gledali takvu seriju ili film? Ovdje (u prvoj epizodi) je riječ o policajki Maggie Price (Brooke Burns) koja rješava slučaj ubojstva gosta u poznatom restoranu. U hvatanju ubojice pomaže joj prijatelj vlasnika restorana i slavni kulinarski konzultant Henry Ross (Dylan Neal) koji poznaje čitavu prehrambenu industriju San Francisca.