atraktivna splićanka

'Kumovi' su završili, a omiljena glumica pojavila se na modnom događanju

20.06.2024 u 12:20

Bionic
Reading

Početkom lipnja, jedna od najpopularnijih domaćih serija počela je s pauzom od emitiranja, a glumci koji su utjelovili brojne živopisne likove, otišli su na zasluženi odmor. Dok gledatelji s nestrpljenjem očekuju nove zgode mještana Zaglava, rado se dočekuju aktivnosti onih koji ih su glavne zvijezde istog

Tako je Petra Kraljev koja u seriji ima ulogu simpatične tajnice Milice, koju publika obožava zbog direktnosti i autentičnog 'vlaškog govora', stigla na modnu reviju svoje kolegice i dizajnerice Katarine Baban.

Zvijezda 'Kumova' je pažnju privukla u dugoj haljini na bretele, u kraljevski plavoj boji s bijelim velikim točkama koja je istaknula njezinu vitku liniju. Izgledala je senzacionalno.

Zbog blistavog tena i super figure često je angažiraju za modne kampanje. Svojedobno je tako krasila kampanju osječke dizajnerice, Ivone Glavaš inače djevojke Hajdukovca Anthonyja Kalika.

Petra je ranije pričala o tajni svoje dobre linije i ispričala da 'nije osoba koja broji kalorije i izbjegava slatkiše' ali da 'treba minimalno pripaziti na neke stvari te da pazi da ne jede prekasno'.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Modnog uzora nemam, i ne poznajem taj svijet toliko dobro da bih mogla izdvojiti neko ime. Oblačim se kako mi dođe, zna biti i super ležerno i udobno, ali ponekad znam biti i žrtva vlastite 'modne kombinacije'. Dođem kući i ne znam što bih prije skinula sa sebe, pripijenu haljinu u kojoj nisam disala nekoliko sati ili super uske cipele u kojima su prsti poprimili oblik iste', ispričala je za tportal.

  • +3
Petra Kraljev Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

Podsjetimo, široj publici se predstavila na malim ekranima još u seriji 'Zlatni dvori', a potom i u seriji 'Na granici'. Uloga u najgledanijoj domaćoj seriji 'Kumovi' donijela joj je i nikad veću popularnost. Njezini dijalozi s Markom (Mijo Kevo) postali su kultni. Glumica je ispričala kako je obožavatelji često poistovjećuju s likom Milice.

'Komuniciraju sa mnom kao da sam Milica. Vrlo česti komentar je: 'A vi zapravo ne govorite jezikom kao u seriji'. Kad pričamo o sličnostima, onda bih mogla reći da nam je zajednička crta otvorenost i direktnost', kazala je za In Magazin.

sve osim nogometa

Učitavanje...