SKLADAN PAR

Ljubav koja traje desetljećima: Branko Đurić ne odvaja se od prelijepe supruge

18.08.2024 u 22:10

  • +3

Branko Đurić i Tanja Ribič

Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Bionic
Reading

Branko Đurić Đuro, glumac, redatelj i glazbenik, nije propustio ovogodišnje izdanje Sarajevo Film Festivala, a tamo je stigao sa svojom suprugom Tanjom Ribič, slovenskom glumicom

Treća večer SFF-a ponovno je okupila brojna poznata lica, a među najzapaženijim uzvanicima zasigurno su bili omiljeni Đuro i njegova lijepa supruga Tanja s kojom ima dvije kćeri, Zalu i Elu.

Skladni par izgledao je elegantno na crvenom tepihu. Zgodna Slovenka nosila je chic slip haljinu u kombinaciji sa sandalama ukrašenim svjetlucavim remenčićima, a kosu je stilizirala u trendi bob.

Frontmen benda Bombaj štampa se pak odlučio za casual look u kombinaciji tamnoplave i bijele.

ZVJEZDANA EKIPA

Započeo 30. Sarajevo Film Festival: Crvenim tepihom prošetali i poznati, evo tko je sve bio

Pogledaj galeriju

Njih su dvoje u braku od 1998., a prošle godine je Branko Tanji čestitao 30 zajedničkih godina.

Poznati Sarajlija izjavio je da ga supruga nasmijava te da je vrlo duhovita osoba. 'Dok je ljubav to traje znate i sami, dok postoji ta neka magija, taj magic između dvoje ljudi, dok to traje, moram kucnut negdje u drvo....I to evo kod nas traje. Izgleda da smo se našli nekako u svemiru', rekao je za In Magazin.

Inače, kako se već pisalo na 30. SFF koji traje do 23. kolovoza stiže holivudska zvijezda Meg Ryan, koja će biti nagrađena Počasnim Srcem Sarajeva.

Čast prvog prikazanog filma pripala je bosanskohercegovačkom redatelju, oskarovcu Danisu Tanoviću i njegovom filmu 'Nakon ljeta', koji je nastao u suradnji s hrvatskom produkcijom.