U DRUŠTVU MILIJARDERA

Ludi provod Baracka Obame na luksuznom imanju

07.02.2017 u 15:14

Bionic
Reading

Bivši američki predsjednik Barack Obama otkrio je nedavno svoju naklonost ekstremnim sportovima u kojima je uživao u društvu britanskog milijardera Richarda Bransona na njegovu privatnom karipskom otoku

I dok Trump gubi razum u Bijeloj kući, bivši američki predsjednik Barack Obama nakon osam godina priuštio si je odmor po svom guštu, onaj na karipskom otočju svog prijatelja Richarda Bransona s kojim dijeli naklonost prema ekstremnim sportovima. Nakon što su se prošlog mjeseca iselili iz Bijele kuće Barack i Michelle s kćerima su se odlučili za odmor u Palm Springsu gdje je Obama uživao igrajući golf s prijateljima, a onda su se zaputili na Necker Island koji je u vlasništvu britanskog biznismena Richarda Bransona. Sudeći po fotografijama, Obama se konačno opustio i pokazao svoje drugo lice. A Branson se pak pohvalio na svom blogu kolika mu je čast bila ugostiti nekadašnjeg američkog predsjednika.

#BarackObama Vs #RichardBranson. #RetirmentLife #PresidentObama #44

A video posted by HenzoVenzo (@henzovenzo) on

'Barack mi je jednom priznao kako je prije nego je postao predsjednik SAD-a uživao u surfanju na velikim valovima na Havajima. Cijeli doživljaj tada uništio je njegov šef osiguranja koji mu je poručio kako je to posljednji put da surfa u sljedećih osam godina. Upravo zbog toga sam sretan što sam mu nakon toliko godina mogao priuštiti novi užitak surfanja na dasci sa zmajem', napisao je 60-godišnji Branson kojeg je Barack pobijedio u oproštajnoj utrci.

'Toliko toga je napravio za ovaj svijet da mi nije bilo žao izgubiti od takvog čovjeka. No sljedeći put računam da ću ga pobijediti', našalio se Branson.

Challenged President Barack Obama to a kitesurfing v foilboarding contest - here's what happened.

A video posted by Richard Branson (@richardbranson) on