NA SEDMOM NEBU JE

Maja Šuput otkrila detalje iz svog bračnog života, ali i planove za majčinstvo: 'Već smo se i oko imena dogovorili'

21.06.2019 u 13:30

Bionic
Reading

Pjevačica proživljava najsretnije dane života. Od njezinog vjenčanja s Nenadom Tatarinovom prošlo je nešto više od mjesec dan i Maja Šuput je spremna za prinovu za koju je već sve spremno. Otvorila je dušu o braku i majčinstvu

'Za medije sam Maja Šuput, na papirima sam Maja Šuput Tatarinov, a u duši sam Maja Tatarinov', izjavila je očito presretna i zadovoljna pjevačica za In Magazin Nove TV. Trenutačno muku muči s dokumentima, no kako sama priznaje, ni sama ne zna do kada joj je rok da finalizira promjenu dokumenata.

'Osjećaj biti u braku je isti kao i prije, samo što sada imam i prsten. Nakitio me čovjek, kao božićnu jelku', rekla je kroz smijeh. Ne krije da bi se uskoro htjela ostvariti i u majčinskoj ulozi. 'Bez problema ćemo naći vrijeme, već smo se sve i dogovorili. Već smo se i oko imena dogovorili! I nije hrvatsko', otkrila je pjevačica.

Trenutno snima dječji album sa dječjim pjesmicama i to zato što želi vesele pjesme za djecu, a ne 'Zeko i potočić' na koju popuit mnogih - uvijek plače.

View this post on Instagram

Mr. & Mrs Tatarinov

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Osvrnula i na svoje stylinge za koje mnogi smatraju da su vrlo ekstravagantni, no i da savršeno pristaju njezinoj osobnosti. 'Danas su mi rekli da izgledam kao flamingo, tepih za WC... Da ja imam takav tepih za WC, jako bih rado po njemu gazila', poručila je maja koja je osim gažama trenutačno okupirana i snimanjem sedme sezone 'Supertalenta'.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL