NE PADA JOJ TEŠKO

Maja Šuput se naodmarala, a na povratku kući (ne)namjerno zakasnila na avion

21.01.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana pjevačica je zabavljala svojim brojnim fotografijama, a sada je došlo vrijeme da se vrati svojim glazbenim i poduzetničkim obavezama. No Maji Šuput i njezinom suprugu Nenadu Tatarinovu se ne ide kući pa su više puta propustili letove

Premda su imali rezerviran let za povratak 17. siječnja, Maja Šuput i njezin dragi ostali su na Baliju, prolongiravši odmor za tri dana jer su nastavili uživati. U najnovijoj objavi je pokazala da su propustili više letova te da su i dalje na nikad popularnijem otoku među poznatim Hrvatima. Osim kupanja u bazenu, ona i Nenad Tatarinov otišli su na spa tretman.

Pjevačica je pokazala kako je izgledao njezin posljednji dan bajkovitog odmora na Baliju. 'Posljednja kupka prije nego napustim ovo prelijepo mjesto. Vrijeme je da se pozdravimo', napisala je pjevačica. Pozirala je gola u kadi, leđa okrenutih objektivu kamere iza koje je stajao njezin suprug Nenad.

Osim kupanja u moru, gurmanskim poslasticama u vrhunskim restoranima te luksuznim hotelima, Maja je otkrila i jogu. 'Ozbiljno sam odlučila kad dođem kući pronaći sat vremena za sebe u danu i upisati jogu', poručila je.

Maja se odnedavno uspješno bavi poduzetništvom pa u sklopu svog brenda 'Majushka' prodaje mikrofone, slušalice, majice, šilterice, slatkiše i album dječjih pjesama.

View this post on Instagram

Sun kissed ☀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on